Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehetne elmúlasztani ezt?
December???
Na mennyél már hogy még mindig ezen a lovon lovagolsz LÉPJ Tovább!!!!!
ilyenkor szerintem senki se más helyzetére gondol
ellenben biztos vannak emberek kik rosszabb helyzetben vannak
Hallod srác, velem a barátnőm hasonló szemétséggel szakított, 2 hete, 1 napig szomorkodtam, aztán jobb lett, nem foglalkozom vele, ha keres nem veszem fel a telefont, ha ír nem válaszolok, nem ér meg annyit, hogy rá gondoljak, a megtörténteken meg nem változtat ha bánkódsz meg rá gondolsz, csak neked lesz sz*rabb, a csaj meg jót röhög, ő nem szomorú miattad akkor miért legyél?
Ne pazarold egy ilyen kis éretlen f*szcibáló rin**óra az időd és a gondolataidat, hiszen naponta több ezer nő csak azért rak fel sminket, hogy nekünk tetsszen és leszólítsuk, így hát foglalkozz velük, keress olyan lányt aki nem ilyen szemétláda görény!
21f
ÁáÁá..hagyd a fenébe. Sztem úgy tudnád móresre tanítani, ha lesz@rnád, és más csajok felé kacsingatnál. Ne félj,akkor majd elgondolkozik. még azt is megkockáztatnám, h majd kiakar veled békülni. DEEE, Te le sem fogod kakkantani.
Nem érdemes ezzel foglalkoznod,sokkal többet érő csajok is léteznek. Miért kell a fiúk nagy részének olyan csaj,aki átveri őket? Tök igazságtalan.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!