Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan érjem el, hogy orgazmus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy orgazmusa legyen az orális szexben? /fiúk, segítség/

Figyelt kérdés
Egyszer már volt orgazmusa, de ma amikor itt volt nálam, 3-szori próbálkozás után sem sikerült elmennie. Részletezzétek, hogy nektek mi a jó egy szopásban, mitől lesz tuti orgazmus. Előre is köszönöm. 17/L
2011. márc. 26. 15:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Elsőre hol csináltátok?
2011. márc. 26. 15:48
 2/13 Moszuke ***** válasza:
100%

ne fogazz, ne tedd be a fogak/pofi közé, ne csináld durván, bő nyállal, sok-sok ajak és nyelv és csak ésszel, finoman.

esetleg nyelvvel izgatni cumizás előtt úgy, hogy

nyalogatod a kukit a herezacsitól a végéig.

és akár cumi közben is lehet bedobni ezt.

extrák:

zacsi b*sztatás (masszás, pacsi, fogdosás, de csak ésszel NE vidd túlzásba)

a kukit ne "tartsd" közel a "hashoz".. álljon kb 60-90°s szögben a hasfallal.. engem nagyon zavart az amikor szinte a makkom hozzáért a köldökömhöz annyira furán csinálták..

na így hirtelen ennyi

ui.:

csak óvatosan és finoman, lágyan..:)

vmint.. tessék megnézni vannak-e lelki gátak a srácnál.

nálam gátat képzett az, hogy beleélvezzek a párom szájába.. és ezért nem mentem el az első 2 cumi alkalmával.

tessék szépen beszélni a sráccal. kitudja mi nyomja a lelkét.. talán kicsinyli a kukit, talán nem akar beléd élvezni, vagy szimplán nem szereti ha cumizzák..

kommunikáció.

ha a fenti trükkök nem segítenek..:P bár biztos írnak még a többiek is ezrével:)

szal 2 probléma lehet:

- srácnak lelki gondok.

- lány marha szarul csinálja.

mind kettőre adtam tippet, szal hajrá.:) remélem segít vmit.

23/f

2011. márc. 26. 15:48
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Akármi lehetett vele, lehet hogy stresszes hete volt, és más carságok jártak a fejében.

Egy fiúnak nem nagy kunszt elélvezni, de ha teljesítmény kényszernek érzi, könnyen leblokkolhat..

Legyél vele édes, kedves, odaadó NŐ. és éreztesd vele hogy kívánod őt.

Más igazából nem is kell.

2011. márc. 26. 15:54
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

A "befejezést" valóban nem árt tisztázni orális dolgok előtt.

Mert ugye legalább 4 féle finish van gumi nélkül, ezek mindegyike lehet furcsa/zavaró a lány számára.

26/F

2011. márc. 26. 15:56
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem voltak lelki problémái. Csak azt mondta, hogy nagyon fáradt. Első alkalommal pedig a számba élvezet, szóval szerintem nem ez a gond. Egész sokat beszélünk erről a témáról. Nem tudom mit csináljak vagy mit rontottam el.
2011. márc. 26. 15:59
 6/13 Moszuke ***** válasza:
100%

ha fáradt akkor szard le.. nem kell erőltetni.

nekem is van, hogy nincs lelki erőm arra, hogy felizguljak:D

de akkor azt tudatom a párommal vagy terelem a szexualitásról a témát:)

2011. márc. 26. 16:01
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak simán azért nem ment, mert nagyon fáradt volt. Ha a barátom annyira fáradt, akkor a szex se megy neki, hiába állunk neki a dolognak, lelankad közben... Ha egyszer már sikerült, biztos, hogy nem Te csinálod rosszul ;)
2011. márc. 26. 16:01
 8/13 A kérdező kommentje:
De ebben az a vicces, hogy ő kezdeményezte a dolgot. Sőt, az incidens után láttam is rajta, hogy valami baja van.
2011. márc. 26. 16:05
 9/13 A kérdező kommentje:
Mármint aggasztja , hogy nem sikerült az orgazmus. Ez volt a baj.
2011. márc. 26. 16:06
 10/13 anonim ***** válasza:
Igen, tudod manapság minden és mindenki azt sugallja, hogy a férfinak az orgazmus az kénye-kedve szerint megy. Pedig ez bizony sokunknál nem így van. Aztán, ha valamelyikünk szembesül ezzel, akkor ettől teljesen le van lombozódba.
2011. márc. 26. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!