Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy orgazmusa legyen az orális szexben? /fiúk, segítség/
ne fogazz, ne tedd be a fogak/pofi közé, ne csináld durván, bő nyállal, sok-sok ajak és nyelv és csak ésszel, finoman.
esetleg nyelvvel izgatni cumizás előtt úgy, hogy
nyalogatod a kukit a herezacsitól a végéig.
és akár cumi közben is lehet bedobni ezt.
extrák:
zacsi b*sztatás (masszás, pacsi, fogdosás, de csak ésszel NE vidd túlzásba)
a kukit ne "tartsd" közel a "hashoz".. álljon kb 60-90°s szögben a hasfallal.. engem nagyon zavart az amikor szinte a makkom hozzáért a köldökömhöz annyira furán csinálták..
na így hirtelen ennyi
ui.:
csak óvatosan és finoman, lágyan..:)
vmint.. tessék megnézni vannak-e lelki gátak a srácnál.
nálam gátat képzett az, hogy beleélvezzek a párom szájába.. és ezért nem mentem el az első 2 cumi alkalmával.
tessék szépen beszélni a sráccal. kitudja mi nyomja a lelkét.. talán kicsinyli a kukit, talán nem akar beléd élvezni, vagy szimplán nem szereti ha cumizzák..
kommunikáció.
ha a fenti trükkök nem segítenek..:P bár biztos írnak még a többiek is ezrével:)
szal 2 probléma lehet:
- srácnak lelki gondok.
- lány marha szarul csinálja.
mind kettőre adtam tippet, szal hajrá.:) remélem segít vmit.
23/f
Akármi lehetett vele, lehet hogy stresszes hete volt, és más carságok jártak a fejében.
Egy fiúnak nem nagy kunszt elélvezni, de ha teljesítmény kényszernek érzi, könnyen leblokkolhat..
Legyél vele édes, kedves, odaadó NŐ. és éreztesd vele hogy kívánod őt.
Más igazából nem is kell.
A "befejezést" valóban nem árt tisztázni orális dolgok előtt.
Mert ugye legalább 4 féle finish van gumi nélkül, ezek mindegyike lehet furcsa/zavaró a lány számára.
26/F
ha fáradt akkor szard le.. nem kell erőltetni.
nekem is van, hogy nincs lelki erőm arra, hogy felizguljak:D
de akkor azt tudatom a párommal vagy terelem a szexualitásról a témát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!