Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS Acsajomnak elment az esze. Szerintetek komolyan gondolta vagy ijezget?
Figyelt kérdés
3hete járunk igaz hogy vasárnap óta nem voltam nála tegnap lementem egy fél órára és mondtam hogy most nem maradok majd csak holnap erre azt mondta hogy ha most elmegyek többet nem kell hogy mennyek2011. márc. 26. 11:34
11/18 A kérdező kommentje:
Persze vannak más problémák is de nem komolyak valószinű hogy az most a baja hogy a hét minden napján mondtam neki hogy megyek de mégsem mentem
2011. márc. 26. 12:03
12/18 anonim válasza:
No akkor ennyit erről, még a végén kiderül hogy te vagy meghúzatva! Szerencsétlennek miért kell ígérgetni, hogy mész, ha eszed ágában sincs? Innentől kezdve érthető a reakciója, bár én inkább a szűrödet tettem volna ki rögtön, nem adtam volna választási lehetőséget! :) 20/L
13/18 anonim válasza:
szerintem fuss, amíg tudsz :DD
Ilyenkor menekülni kell :DD
25 F
14/18 anonim válasza:
Hát, öregem, itt te vagy a hunyó. Nem csodálkoznék, ha csaj komolyan lapátra tenne.
15/18 A kérdező kommentje:
akkor tényleg jogosan dobki?? nem gondoltam volna hogy ennek ilyen következményei lehetnek.
2011. márc. 26. 12:57
16/18 A kérdező kommentje:
azért nem mentem mert fáradt voltam vagy nem voltkedvem vagy mert közbe jött valami.Mindig történt valami azért nem mentem.
2011. márc. 26. 13:00
17/18 anonim válasza:
ne nekunk magyarazkodj..hanem neki... de mondjuk konnyen kiengesztelheted...:) irany a viraguzlet, vegyel neki egy voros rozsat..es kerj bocsanatot...engem ezzel kiengesztelnel :D... de am jah jogosan dobna ki...17/L
18/18 anonim válasza:
Szerintem is jogos... Ha valamit megígérsz, akkor azt illik teljesíteni. Neked hogy esne, hogy ha a barátnőd mindennap megígérné, hogy délután meglátogat, te ott várod, és nem jön, nem jön, nem jön... Ezt egyszer el lehet játszani, de az hogy huzamosabb ideig több napon keresztül. Nem csodálom hogy szerencsétlennél kicsapta a biztosítékot, innentől kezdve, hogy bízhatna a szavadban? Azt mondod neki, nem maradsz ma csak fél órát, majd holnap többet, de honnan vegye, hogy holnap nem mondod le a találkát megint? Ez a legaljasabb dolog amit tehetsz egy lánnyal, ha ilyen vagy sosem fog a szavadban bízni senki! Félreértés ne essék, nincs azzal gond, ha nem találkoztok mindennap, de ne ígérj olyat, amit utána úgysem tartasz be, pláne ne olyan indokkal, hogy "fáradt vagy, lusta vagy..." (a hét minden napján). Ha ezt nem mesélted volna el, akkor neked adtam volna igazat egyértelműen, és én is azt mondtam volna hogy fuss amíg bírsz, de így már teljesen más a véleményem. Ha nem akarod elveszíteni, próbáld kiengesztelni, de többet ne dobálózz SOHA olyan ígéretekkel, aminek csak halvány esélye is van hogy nem úgy lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!