Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megütött a barátom. Elhagyjam?
Egyszer engem is megütött, én meg reflexből visszapofoztam, mert ezt szoktam meg, ha a fiúkkal pofozkodtunk. Már régóta ezzel szórakoztunk és ezt tudta ő is.
Erre nagyon megsértődött, de mondtam neki, hogy csak véletlen volt. Nem hitte el. Pedig sosem ütnék meg szándékosan egy lányt.
Az utolsó válaszolóval nem értek egyet. Ha valaki féltékeny állat, akkor már azon megsértődik, ha a boltban megkérsz valakit, hogy vegyen le valamit a polcról, amit nem érsz el... Mert akkor már miért nem kerestél egy eladót, miért beszéltél idegen férfiakkal. Érted? Ismertem ilyet, ez konkrét, megtörtént eset... (Nem az én pasim volt.)
Amúgy van egy olyan ismerősöm, akivel még nyáron egy hajnalig tartó msn beszélgetésünk volt... Hát izé. Kicsit hasonlít a te barátodra, de abból gondolom, h biztos nem ő az, mert nyáron még nem volt barátnője, szóval vele nem lehetnél egy éve. Ő is ez a típus, bár akkor megígérte, h kicsit visszavesz magából, mert kezd rájönni, hogy túlzásba viszi. Iszonyatosan antiszociális volt, és azt várta el a barátnőjétől (bár ő ezt előre közölte is), h senki mással ne is találkozzon, még a BARÁTAIVAL SE. Mert hogy ő másfajta, kizárólagos szeretetet ad, és ezt el is várja... Volt egy barátnője, akivel azért szakítottak, mert a csaj szerette volna, ha 1-2 hetente KÖZÖSEN elmennek az ő barátaival találkozni... De hát a srácnak elvei voltak, nem ment bele. Meg volt még pár storyja, érdekes volt egy ilyen emberrel beszélni. Ha érdekel, lehet még megvan az msn beszélgetésünk, ha szeretnéd, elküldöm privátban (persze átírom a nevét). Lehet a barátodnak is hasonló problémái vannak.
Egyébként én ajánlanék neki egy pszichológust... Vagy add meg az msn/skype címét, szívesen beszélgetnék vele valamikor. Általában egy idő után találok olyan példát, amibe már nem tud belekötni, és értelmes érvek ellen nem tud mit felhozni, olyankor ha szerencséd van, rájön, hogy ő volt a hülye. De magától, meg attól, hogy te mondod neki, nem biztos, h felfogja, mit csinált. Jobban járnál persze, hogyha valamelyik barátja beszélne vele, csak ugye a gond az, hogy abból az jönne le, h te megcsalod a barátjával, aközben mondtad el neki... Meg ha egy másik srácot kérsz meg, rögtön ez van. Ha egy barátnődet, akkor meg csak téged véd, mert az a kötelessége... Tényleg szerintem pszichológus vagy egy idegen ember, aki meghallgatja... Mert nem csak ez a megütés a gond, hanem a beteges féltékenysége, ki tudja, legközelebb mit csinál. :S
19/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!