Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megütött a barátom. Elhagyjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megütött a barátom. Elhagyjam?

Figyelt kérdés
Majdnem 1 éve vagyunk együtt.Szeretem, ő is szeret, bár ezen elgondolkodtam a történtek után.
2011. márc. 26. 00:16
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Bizony, a beteges féltékenység ritkán éri meg.
2011. márc. 26. 00:46
 12/33 A kérdező kommentje:
Igen, persze nekem is nagyon jól esik, ha féltékeny, egy bizonyos határig.Éppen ezért kerülöm a férfiak társaságát, nincs is férfi barátom, pont ezért, hogy ne bántsam meg őt.De múltkor a munka helyén amikor vártam elkezdett beszélgetni velem a munkatársa és nem gondoltam, hogy baj lesz belőle.És nem is a háta mögött beszéltem vele, ilyet meg végképp nem csinálok, hogy titokban találkozgatok, meg beszélgetek más férfiakkal.
2011. márc. 26. 00:47
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

lehet kihatással lesz. én pl 4 éves kapcsolatomat hagytam el azért amit odaírtam.. elvoltam jegyezve. Nem mindegy hogy féltékenykednek az emberrel, én ha évfolyamtársamról beszéltem már azért lek*rvázott... hogy biztos kavarok vele...

de ezt neki kell tényleg tudnia...

2011. márc. 26. 00:48
 14/33 anonim ***** válasza:
2011. márc. 26. 00:51
 15/33 anonim ***** válasza:
90%

Első oldal utolsó válaszoló szerintem elég durva hülyeséget írt. Az lenne a bizalom, hogy nem is találkotok más lányokkal/fiúkkal? OMG! Ha annyira nagy bizalom lenne, tudnátok, hogy nem lenne okotok féltékenykedni.

Kérdező: én a helyedben elhagynám, de ezt tényleg neked kell eldönteni. Józan volt, amikor megütött? És úgy ütött meg, hogy az fájt is, vagy csak kicsit erősebben fogott meg/félresikerült a dolog? Mert ha józanon, szándékosan, fájdalmasan megütött, akkor hagyd el. Ha valamelyik nem volt igaz, akkor a következő ilyenig még várhatsz, ha szereted, de ha még egyszer előfordul, a saját érdekedben azonnal hagyd el... :S

19/N

2011. márc. 26. 00:52
 16/33 A kérdező kommentje:
Józan volt, és ököllel ütött meg....
2011. márc. 26. 00:56
 17/33 anonim ***** válasza:
Az rendben van, hogy nem flörtölök másokkal, de egy normális beszélgetéstől nem zárkóznék el, csak mert ő a levegőre is féltékeny. Szokja meg, hogy nem zárkózom be a négy fal közé.
2011. márc. 26. 00:57
 18/33 anonim ***** válasza:
70%
és arra nem gondolsz ha ilyet tett és visszamész hozzá, akkor elhiteti magával, hogy hát most se volt semmi mellette maradtál és máskor nem fogja vissza magát? :S Én azt vettem észre, hogy a férfiakat néha be kell ijeszteni hogy elveszíthetnek, különben elfut velük a ló... tisztelet a kivételnek
2011. márc. 26. 01:02
 19/33 anonim ***** válasza:
Ha csak egy verés lett volna, egy érthető, rajtad kívül álló feszültség miatt, az még határeset lenne, akkor adhatnál egy második esélyt. De egy beszélgetésért ezt érdemled? Ráadásul eddig is tombolt és kínzott, ha nem is fizikailag. Ő már visszaeső.
2011. márc. 26. 01:06
 20/33 anonim ***** válasza:
75%

Lépj le egy hétre,ne is beszélj vele addig.Aztán ha már érzi a tette súlyát és nyüszítve könyörög,akkor visszamehetsz.

Egy esélyt mindenki megérdemel.

Mondjuk más egy pofon meg más ököllel,de ezt te látod jobban.

2011. márc. 26. 01:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!