Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megütött a barátom. Elhagyjam?
lehet kihatással lesz. én pl 4 éves kapcsolatomat hagytam el azért amit odaírtam.. elvoltam jegyezve. Nem mindegy hogy féltékenykednek az emberrel, én ha évfolyamtársamról beszéltem már azért lek*rvázott... hogy biztos kavarok vele...
de ezt neki kell tényleg tudnia...
Első oldal utolsó válaszoló szerintem elég durva hülyeséget írt. Az lenne a bizalom, hogy nem is találkotok más lányokkal/fiúkkal? OMG! Ha annyira nagy bizalom lenne, tudnátok, hogy nem lenne okotok féltékenykedni.
Kérdező: én a helyedben elhagynám, de ezt tényleg neked kell eldönteni. Józan volt, amikor megütött? És úgy ütött meg, hogy az fájt is, vagy csak kicsit erősebben fogott meg/félresikerült a dolog? Mert ha józanon, szándékosan, fájdalmasan megütött, akkor hagyd el. Ha valamelyik nem volt igaz, akkor a következő ilyenig még várhatsz, ha szereted, de ha még egyszer előfordul, a saját érdekedben azonnal hagyd el... :S
19/N
Lépj le egy hétre,ne is beszélj vele addig.Aztán ha már érzi a tette súlyát és nyüszítve könyörög,akkor visszamehetsz.
Egy esélyt mindenki megérdemel.
Mondjuk más egy pofon meg más ököllel,de ezt te látod jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!