Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megütött a barátom. Elhagyjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megütött a barátom. Elhagyjam?

Figyelt kérdés
Majdnem 1 éve vagyunk együtt.Szeretem, ő is szeret, bár ezen elgondolkodtam a történtek után.
2011. márc. 26. 00:16
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Egy hét a minimum ameddig nem fogok vele beszélni és találkozni.Utána leülök vele beszélni valószínűleg, és határt szabok a féltékenykedésének.
2011. márc. 26. 01:14
 22/33 anonim ***** válasza:
miért ütött meg?
2011. márc. 26. 01:23
 23/33 A kérdező kommentje:
Mert beszélgettem az egyik munkatársával, és azt mondta, hogy biztos megcsalom vele.Elég féltékeny...
2011. márc. 26. 01:25
 24/33 anonim ***** válasza:
Beszélgetett a barátja munkatársával.
2011. márc. 26. 01:25
 25/33 anonim ***** válasza:
De nem lehet hogy akár a múltban okot adtál erre a féltékenységre? Miért ENNYIRE féltékeny?
2011. márc. 26. 01:27
 26/33 A kérdező kommentje:
Soha nem adtam rá okot, pont ezért, mert ismerem és tudom, hogy mennyire féltékeny.Azzal magyarázza a féltékenykedését, hogy szeret és nem akar elveszíteni.
2011. márc. 26. 01:30
 27/33 anonim ***** válasza:
74%

írtam már egy választ de most írok bővebben.

a barátod egy vadbarom.az ilyeneken nem tudom mit esznek a nők.voltaképpen ez egy taktika amit nem előre tervelt ki de utólag visszaél majd vele.most ugye feszegeti a határokat nézi meddig mehet el.ha ilyen légbőlkapott dologért ököllel megüt és te ha nem is rögtön de megbocsátasz neki akkor ezt úgy értelmezi hogy ehhez hasonló ügyekben egy sima pofont simán kioszthat mert ha az öklöst is meg tudtad bocsátani akkor a tenyerest méginkább meg fogod.

1éve vagytok együtt és ez mit számít? ha 2hete vagyok együtt valakivel akkor nem tehetek megjegyzést az öltözékére de ha egy éve akkor már verhetem is?

rengeteg nő van aki csak azért nem dobja ki a pasiját mert nem akar egyedül lenni....bevállalja a reality szado mazot is inkább.az ilyen ügyefogyott nők a szememben puhapitsájuak merthát puhapötsünek mégse hívhatom őket

2011. márc. 26. 01:41
 28/33 anonim ***** válasza:
Bevált módszer szeretettel és jószándékkal takarózni. Kevesen mondják, hogy drágám, azért teszem, mert birtokolni akarlak.
2011. márc. 26. 01:44
 29/33 A kérdező kommentje:
Végülis nem számít, hogy 1 éve vagyunk együtt, csak annyit, hogy még nem tett ilyet az 1 év alatt.És ha nem hagyom el, az csak azért lesz, mert szeretem és úgy érzem megérdemel még egy esélyt, nem pedig azért, mert nem akarok egyedül lenni.Persze ki szeret egyedül lenni?Senki, de csak ezért nem fogok vele együtt maradni.Csak nem tudom megéri-e újra megpróbálni.És nem ezt szerettem meg, hogy egy féltékeny állat, mert alapból megértő, kedves és törődik velem.Ezért szerettem meg.
2011. márc. 26. 01:48
 30/33 anonim ***** válasza:
62%

Alapvetően kedves és törődik veled? Ezt állítod, miközben aláz, és már rég elkezdett lelki terrorban tartani, csak most még tovább is lépett egy fokkal...? Hihetetlen vagy. Nem jó értelemben.

Tehát akkor törődik veled így, amikor épp nem merült fel a gyanúja, hogy kikerülsz a kontrollja, a tulajdona alól (=béke van, nincs veszély)? Mert így van :D Ez a pasi retteg. Erre a fajta féltékenységre nem lehet büszkének lenni, mert szimplán eszköz vagy, egy szükséglet, csak bontsd le a mázat a kapcsolatotokról, és meglátod.

Nekem is volt ilyen barátom, bár ő a tükörbe boxolt bele, nem engem ütött meg, de a szavai ugyanúgy vágtak, mintha tettleg is bántott volna.

Egyébként meg fogja tenni még egyszer, és utána pláne mi tartaná vissza, hogy aztán újra és újra - amíg meg nem lesz elégedve az eredménnyel. Lehet, hogy nem fog egyáltalán bántani - igen, ha teljesen odaadod magad, feladod a térsadalmi életed, és csak az ő egóját szolgálod. De ha nem ezt teszed, akkor mire számítasz? Hogy röpke egy hét alatt átírja a teljes személyiségét, minden múltbéli tapasztalatát, stb.? Ehhez több év lelki edződés kell, és nem egy párkapcsolat, hanem több, különben nem történik igazi, maradandó érzelmi fejlődés. Azért a pszichológia "törvényeivel" legyél tisztában a saját érdekedben. Biztos vagyok benne, hogy kapni fogsz még tőle. Ne menj vissza, nem éri meg - ha mégis megteszed, én nem hiszem el neked, hogy nem csak a magánytól félsz!

Mivel tudod, hogy lesz jobb is ennél, csak ahhoz most ezt be kell áldoznod - más szóval el kell vesztened ezt a "biztonságot". Tehát legyél bátor. Ha agresszív emberhez megy vissza valaki, az pont gyávaság.

2011. márc. 26. 04:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!