Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elfelejteni?

Figyelt kérdés
Kb. 10 éve ismertem meg életem első nagy szerelmét,és az utolsót is! Anno nagyon jó pasinak számított,és még ma is az,de nem tudom elfelejteni. Néha eszembe jut,és hogy mit is hagytam ki anno,mikor csak játszadoztam vele,és későn jöttem rá hogy szeretem! Mára már elég messze kerültünk egymástól,ő megnősült,és én is férjnél vagyok. De nem tudom elfelejteni! Szégyen nem szégyen.........a férjem is szeretem,de nem úgy mint Őt! Ha most elém állna,és kérné legyek az övé....gondolkodás nélkül igent mondanék! De úgy sem mondja!:) 10 éve élek azzal a tudattal hogy történhetett volna máshogy is! Szeretnék már rajta túl lenni,mert megőrjít ez az érzés! 1% esély van arra, hogy valaha esetleg még csak találkozhatok is vele! De nem is akarnék! Csak felejteni akarok! Segítsetek!!!!!!!!!!
2009. febr. 24. 19:19
 1/1 anonim ***** válasza:
94%
Egy dolgot tehetsz: felejts. Nem fogod sosem teljesen elfeledni, mert ekkora hatást tett rád, de éld az életedet. A férjedben próbálj meg olyan pozitív dolgokat felfedezni, ami a másik pasiból hiányzott, így majd rá fogsz koncentrálni előbb-utóbb. A múlton nem lehet változtatni és ezért 2 házasságot kár lenne felrúgni.
2009. febr. 24. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!