Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dolog, ha a párotok billentyűzetfigyelőt tesz fel a gépre?
Ez nehéz ügy!!!Éna barátnőmet soha nem ellenőrzöm.Megbízom benne!Bár azt is tudom,hogy soha senkiben nem szabad 100%megbízni.De ugygondolom ha megcsal vagy akármi,akkor vele nincs több dolgom.Pedig nagyon szeretem!!!
Viszont ő időnként ellenőrzi a telefonom.A szemem láttára!De nem haragszom rá.Sőt!Jólesik:)
Most akkor hol az igazság?:)))
Hmm szerintem egyáltalán nem volt helyes ezt feltenni a gépedre. Semmi köze hozzá, hogy kinek és mit írsz, legalábbis szerintem. Én a magam részéről soha nem tennék ilyet fel a barátom gépére, főleg azért, mert megbízom benne. Nem tudom, hogy a barátod miért ennyire paranoiás. Hiszen 7 éve vagytok együtt.
Egyébként ennek a leütésfigyelőnek a használata illegális, legfőképpen a hackerek használják és a leütéseket egy rejtett mappában tárolja valahol a gépen. Igazából ez egy kémprogram, amit a legtöbb kémprogramkeresővel le lehet szedni. Szerintem a legokosabb, ha beszélsz az öcséddel és megmutatja neked, hogy mit futtass le ahhoz, hogy eltűnjön a gépedről ez a program, ha mégis visszakerülne, vagy csak úgy ellenőrzésképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!