Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen dolog, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen dolog, ha a párotok billentyűzetfigyelőt tesz fel a gépre?

Figyelt kérdés
nem vagyok valami zseni,de van egy zseni öcsém,aki segített,és kiderült,hogy fel van telepítve a billentyűzetfigyelő program.(ez olyan,hogy mindent lát,amit beütök.ezt a kérdést is,de nem érdekel).milyen dolog ez?szerintem kéne egy kis "magánélet".ez a 7.évünk együtt,én 21,ő 25 éves.
2009. febr. 24. 19:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez nehéz ügy!!!Éna barátnőmet soha nem ellenőrzöm.Megbízom benne!Bár azt is tudom,hogy soha senkiben nem szabad 100%megbízni.De ugygondolom ha megcsal vagy akármi,akkor vele nincs több dolgom.Pedig nagyon szeretem!!!

Viszont ő időnként ellenőrzi a telefonom.A szemem láttára!De nem haragszom rá.Sőt!Jólesik:)

Most akkor hol az igazság?:)))

2009. febr. 24. 21:35
 12/17 anonim ***** válasza:
76%
nem az a baj ha belekukkantassz a telefonjába. az a beteges ha lehallgatod a beszélgetéseit!!
2009. febr. 24. 21:40
 13/17 anonim ***** válasza:
50%
tuti ötlet
2009. febr. 24. 21:52
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Hmm szerintem egyáltalán nem volt helyes ezt feltenni a gépedre. Semmi köze hozzá, hogy kinek és mit írsz, legalábbis szerintem. Én a magam részéről soha nem tennék ilyet fel a barátom gépére, főleg azért, mert megbízom benne. Nem tudom, hogy a barátod miért ennyire paranoiás. Hiszen 7 éve vagytok együtt.

Egyébként ennek a leütésfigyelőnek a használata illegális, legfőképpen a hackerek használják és a leütéseket egy rejtett mappában tárolja valahol a gépen. Igazából ez egy kémprogram, amit a legtöbb kémprogramkeresővel le lehet szedni. Szerintem a legokosabb, ha beszélsz az öcséddel és megmutatja neked, hogy mit futtass le ahhoz, hogy eltűnjön a gépedről ez a program, ha mégis visszakerülne, vagy csak úgy ellenőrzésképpen.

2009. febr. 24. 22:01
 15/17 anonim ***** válasza:
56%
hát én ezek után meggondolnám, hogy egyáltalán vele maradok e? ki tudja, mi jön még, mennyire beteg elme?
2009. febr. 24. 22:44
 16/17 anonim ***** válasza:
82%
De mért nem beszéled meg ezt vele??? Nem értem, lehet van rá értelmes magyarázata, lehet nincs, de annak sincs semmi értelme, hogy mások véleményét kéred itt ki. Egyenes beszéd a hosszantartó kapcsolat titka! Bár 7 év utána gondolom tudtok már vmit! mind1. Egy szó mint száz, ezt beszéld meg vele, vond kérdőre! Ennyi!
2009. febr. 24. 22:59
 17/17 anonim válasza:
Félre értettétek a telefon ellenörzösdit.nem lehallgatom csak a hívás listába nézek bele, de úgy hogy ö is látja és nem zavarja, ö mondja hogy nézzem meg ha egy fáradt nap után nem akar mesélni hogy mi történt az nap.így nem távolodunk el és csak a nagyon fontos dolgokat beszéljük át.De köszi mindenkinek aki lepontozott azért mert nem érti, hogy miröl írok.Egyébként évek óta házas vagyok és tudom, hogy az évek múlásával nagyon el lehet menni egymás mellett, ezért próbáltam segíteni az odafigyelésre.Majd ha a kérdezöt lesz.rja a pasija és nem foglalkozik vele az lesz a baja.
2009. febr. 27. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!