Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen dolog, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen dolog, ha a párotok billentyűzetfigyelőt tesz fel a gépre?

Figyelt kérdés
nem vagyok valami zseni,de van egy zseni öcsém,aki segített,és kiderült,hogy fel van telepítve a billentyűzetfigyelő program.(ez olyan,hogy mindent lát,amit beütök.ezt a kérdést is,de nem érdekel).milyen dolog ez?szerintem kéne egy kis "magánélet".ez a 7.évünk együtt,én 21,ő 25 éves.
2009. febr. 24. 19:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem a párod volt, hanem egy vírus.
2009. febr. 24. 19:17
 2/17 anonim ***** válasza:
86%

tényleg létezik ilyen vírus, de én a helyedben megemlíteném a páromnak, mintegy mellékesen, meg, hogy 'ja az öcsi leirtotta' (persze le is kell szedni vhogy a gépről). na és ha megint megjelenik, háát.

bár a kapcsolatok alapja a BIZALOM! miért nem bíztok egymásban, lehet rá okotok?

2009. febr. 24. 19:29
 3/17 anonim válasza:
42%
Szia!Inkább fogd fel úgy hogy szeretne vigyázni rád és idöbe észre venni, ha baj lenne a kapcsolatotokban, persze mindezt diszkréten.Nincs szerelemféltés, ha nics szerelem. Valaki a telefonhívást ellenörzi(mint én is néha), valaki magánnyomozót bérel.Akinek nincs takargatni valója annak nincs félni valója sem,nem igaz? :)
2009. febr. 24. 19:31
 4/17 anonim ***** válasza:
77%

Az tusó válaszolóval nemértek egyet...mi az h nincs szerelemféltés szerelem nélkül..

szerintem ott már rég baj van ha az egyik fél "biztonsági intézkedéseket" tesz.

Féltékenység vagy szerelemféltés, nem jogos kémkedni a másik után, mert ahogy már előttem is megmodnták a szerelem és a kapcsolat alapja a bizalom.

Na a billentyűzetfigyelő, a telefonellenőrzés meg a magánnyomozó-bérlés, szerintem már rég nem a bizalmat tükrözi...

Am a program vírus lehet, de kérdezz rá hogy tudta e hogy van ien a gépeteken...

2009. febr. 24. 19:35
 5/17 anonim ***** válasza:
68%
19.35ös vagyok **utsó
2009. febr. 24. 19:36
 6/17 anonim ***** válasza:
81%
"a telefont is figyelteti mint pl én??" hát ez azért ne haragudj... és mivan ha vmelyik barátnőjének rólad mesél vmit? vagy esetleg az anyukájával beszél meg vmit amihez tényleg nincs semmi közöd? igaz h fő az őszinteség, de azért ahhoz már pofa kell h ne hagyjuk h a párunknak bármi apró titka is legyen! ez egy kicsit beteges szerintem... ha nem bízol benne mi értelme vele lenned?
2009. febr. 24. 19:37
 7/17 anonim ***** válasza:
78%

ez már az őrültség határát súrolja...szerencse, hogy imádom az ilyen őrülten féltékeny pasikat.

Mindenesetre valóban lehet vírus, ami bizonyos jelszavaidra vadászik. No de kérdés, hogy kitette oda. Mert nem csak letölthetted, hanem ő is rácsempészhette a gépre.

2009. febr. 24. 19:40
 8/17 A kérdező kommentje:

tuti ő tette fel,mert már volt rá példa,amikor még Anyósomékkal laktunk,na akkor az egész család nagyon mérges volt rá!a kapcsolatunk elején voltak megcsalások,az igaz,de nem azért hogy magamat fényezzem,ő kezdte(csupán azért mert nem feküdtem le vele csak 3hónap után,15éves voltam,és szűz).nem volt itt a tesóm,telefonon értekeztünk,de át kell majd hívnom,nézze át a gépet!:-)

nem azt mondom,hogy pasiznék,de mi köze a jelszavaimhoz,ahhoz,hogy mit beszélek a barátaimmal,barátnőimmel?szerintem nem sok.én se nézegetem a telefonját,az emailjeit.ez olyan mintha felbontaná a leveleimet.az egy dolog,hogy a párom,nade akkor is!

2009. febr. 24. 19:42
 9/17 anonim ***** válasza:
74%
lehet hogy nem a te levelezésedet akarta lelesni hanem másét aki szokott ott gépezni...
2009. febr. 24. 20:33
 10/17 A kérdező kommentje:
ketten vagyunk csak.már külön lakunk.
2009. febr. 24. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!