Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Regisztráltam egy társkeresőn. Mennyi az esélye, hogy a kereső segítségével lesz barátnőm?
Töröltem a regisztrációmat. Már rég bennem volt, hogy törlöm, mert úgy vélem, hogy nem valami célszerű interneten párt keresni, legjobb a "valóságban". :)
És ráérek 10 év múlva is, ha nem sikerül mostanában...
Ne már, hogy ennyire nem jött össze! :(
Mindegy, én meg a valóságban nem tudok ismerkedni. Ott viszont simán...
Pedig azt hittem, már javában randizol :D
(Előző néhány válaszoló voltam, aki mindjárt 22.)
Akkor sok sikert a való életben! :)
Köszönöm a válaszod! :)
Valójában annyira nem ment az internetes párkeresés, hogy szinte mindig ott voltam, ahol a part szakad. Regisztráltam még a randihely.hu-ra és az interpals-ra is, de mindkét helyen töröltem a regisztrációmat. Összesen egy-két ember mosolygott rám azóta, de semmi több...
Azóta (de már előtte is) úgy véltem, hogy ráérek még a párkeresésre 5-10 év múlva is, de valahogy "megszállt" egy vágy, hogy regisztráljak az említett weblapokra. Na, mindegy... A lényeg, hogy most már nem vágyok igazán párkapcsolatra, de amint írtam, előtte sem vágytam igazán, csak néha... :)
Öhm, biztos, hogy helyesen teszed? Nem azért, mert azt állítom, hogy párkapcsolat nélkül nem élet az élet, mivel én pont, hogy teljesnek érzem az enyémet anélkül is - hanem azért, mert minél későbbre halasztod, magamból kiindulva annál kevésbé tudna benned megbízni egy nő.
Hiszen nem élted ki magad. Én az ilyen pasiktól nagyon tartok, mert 100%, hogy elhagynak. (Tapasztalat!)
Amúgy is milyen hozzáállás, hogy nem is vágysz igazán?! :D
Én mondhatok ilyet nyugodt szívvel, mert én meg már kitapasztaltam bőven a másik nemet. Mert már csak azt keresem, aki tényleg boldogan el tud kísérni a síromig :D
Ebből pedig egyelőre nem vagyok kifutva. 21 évesen :D
De ha 5-10 év múlva kezded az egészet, akkor a te korosztályod nőtagjai már valószínűleg hozzám hasonlóan megállapodnának (és ez nem komoly kapcsolatot jelent, hanem pl. házasságot, vagy olyanszerű együttélést).
Legalábbis az érett, normális lányok, mint amilyenek - gondolom én - téged érdekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!