Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Regisztráltam egy társkeresőn. Mennyi az esélye, hogy a kereső segítségével lesz barátnőm?
És látod? Ez a baj! Azt írod, hogy "amíg nem ismersz, ne alkoss rólam véleményt"... Márpedig az első vélemény mindig ismeretlenül születik meg. Ez az első benyomás. És ha ez nem jó, akkor a legtöbben nem fognak azzal erőlködni, hogy megértsék a te nagyon elvont, mély filozofikus énedet, aki nem jár bulizni, nem diszkózik, stb. (Hozzáteszem, hogy ezzel a hozzáállással csak még nagyobb gátakat építesz magad köré, hiszen rengeteg "bulizós" emberrel nem ismerkedsz meg, akik lehet, hogy értékesebbek, mint gondolnád.)
Fölöslegesen véded magad ennyire, ha nem engedsz magadból megismerni szinte semmit, akkor senki sem fog megtalálni. Amint nyitsz a 21. század felé, az emberek is nyitni fognak feléd. Addig meg ellehetsz a madaraiddal, csak azok nem tudnak akkora testi/lelki kielégülést nyújtani, mint adott esetben egy nő.
Van sok barátom, de a nagy részük felnőtt, és én barátnőt szeretnék...
Egyébként köszi a választ, a megértést. Megpróbálhatok nyitottabb lenni a saját korosztályom felé, de annak soha sincs jó vége.
Mit tegyek? Mit írjak bemutatószövegnek?...
Itt van egy videóm, a természetfotóimat mutatom be benne (igaz, azóta sokat készítettem...):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!