Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Regisztráltam egy társkeresőn....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Regisztráltam egy társkeresőn. Mennyi az esélye, hogy a kereső segítségével lesz barátnőm?

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 25. 19:07
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
29%
Szörnyen naiv vagy. A lányokat elsősorban az érdekli, h jól nézel-e ki. Írhatsz akármilyen szöveget magadról, amíg nem tetszel nekik, addig azzal se fogod meg őket.
2011. márc. 26. 13:37
 22/66 A kérdező kommentje:
Mindkét önjellemző szövegemet őszintén írtam.
2011. márc. 26. 13:39
 23/66 A kérdező kommentje:
Úgy látszik, nem ismered a naív szó jelentését. Nem vagyok hiszékeny, minden információt alaposan megvizsgálok, mielőtt elfogadnám.
2011. márc. 26. 13:47
 24/66 anonim ***** válasza:
46%
Most nem a naivitás a lényeg, hanem a többi, amit írtam.
2011. márc. 26. 13:51
 25/66 A kérdező kommentje:
Érdekes... Még régebben, amikor hosszú hajam volt, szinte minden lány velem akart járni.
2011. márc. 26. 15:51
 26/66 anonim ***** válasza:
64%

És látod? Ez a baj! Azt írod, hogy "amíg nem ismersz, ne alkoss rólam véleményt"... Márpedig az első vélemény mindig ismeretlenül születik meg. Ez az első benyomás. És ha ez nem jó, akkor a legtöbben nem fognak azzal erőlködni, hogy megértsék a te nagyon elvont, mély filozofikus énedet, aki nem jár bulizni, nem diszkózik, stb. (Hozzáteszem, hogy ezzel a hozzáállással csak még nagyobb gátakat építesz magad köré, hiszen rengeteg "bulizós" emberrel nem ismerkedsz meg, akik lehet, hogy értékesebbek, mint gondolnád.)

Fölöslegesen véded magad ennyire, ha nem engedsz magadból megismerni szinte semmit, akkor senki sem fog megtalálni. Amint nyitsz a 21. század felé, az emberek is nyitni fognak feléd. Addig meg ellehetsz a madaraiddal, csak azok nem tudnak akkora testi/lelki kielégülést nyújtani, mint adott esetben egy nő.

2011. márc. 26. 16:04
 27/66 A kérdező kommentje:

Van sok barátom, de a nagy részük felnőtt, és én barátnőt szeretnék...

Egyébként köszi a választ, a megértést. Megpróbálhatok nyitottabb lenni a saját korosztályom felé, de annak soha sincs jó vége.

Mit tegyek? Mit írjak bemutatószövegnek?...

2011. márc. 26. 16:14
 28/66 A kérdező kommentje:

Itt van egy videóm, a természetfotóimat mutatom be benne (igaz, azóta sokat készítettem...):

http://www.youtube.com/watch?v=a_mUuvgGnC4

2011. márc. 26. 16:17
 29/66 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs semmi baj a bemutatkozó szövegeddel, nem tudom, hogy ez valami új verzió-e, de nekem tetszik. Külsőddel sincs semmi baj. Megnéztem a videót, képeid eszméletlenül jók. Szimpatikus vagy nagyon, biztos nem sokára találsz egy barátnőt.
2011. márc. 26. 18:39
 30/66 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Köszi a választ. :)
2011. márc. 26. 19:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!