Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Regisztráltam egy társkeresőn. Mennyi az esélye, hogy a kereső segítségével lesz barátnőm?
2011. márc. 25. 19:07
41/66 anonim válasza:
Látod? Akinek a külsőd tetszik, annak a bemutatkozó szöveged is.
42/66 anonim válasza:
Csak elmondanám kedves 69%os, hogy először a bemutatkozó szöveget olvastam el, és utána néztem meg a képet. Kicsit szánalmas, ahogy gondolkozol.
43/66 anonim válasza:
Látom elsőt választottad, jó döntés:)
44/66 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2011. márc. 26. 20:50
45/66 A kérdező kommentje:
Tegnap este valami 31 éves nő "rámmosolygott" a honlapon, ilyenkor mi a teendő? Nekem túl idős.
2011. márc. 27. 15:48
46/66 anonim válasza:
Azért nehogy ezt ne tudd eldönteni! Ha túl öreg, akkor hagyod a fenébe. Ilyen egyszerű. Sok ilyen harmincas nő van, aki vagy poénból "mosolyog rád", vagy azért, mert már abszolút el van keseredve, és végső mentsvárként téged is be akar hálózni.
47/66 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, majd egy korban hozzád illő is "rád fog mosolyogni" :)
48/66 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
Ma rámmosolygott a szerencse, avagy egy korban hozzám illő lány, aki viszonylag szép is. Betettem a "kiszemeltek" közé.
2011. márc. 27. 18:17
49/66 A kérdező kommentje:
Azért nem akarok máris, elhamarkodottan dönteni, így azért várok még, hogy kik "mosolyognak" még rám. :)
2011. márc. 27. 18:19
50/66 anonim válasza:
Grat, csak így tovább!
Azért azzal a lánnyal azért csevegjél egy kicsit! És tegyél fel előnysebb képeket is, ha rám hallgatsz! :)
Amúgy jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!