Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újrakezdés? Működhet? Vagy mi történik egyáltalán?
kb fél éve szakítottam barátnőmmel, előtte, és utána is barátok voltunk, de volt egy időszak (2 hónap) amíg nem beszéltünk(felejteni akartam, de nem ment(barátja volt akkor, meg nem is voltunk olyan jóban éppen)) aztán felkeresett mi van velem... azóta beszélünk ismét elég sokat is, utóbbi 2 hétben kétszer is találkoztam vele(ő hívott hogy menjek el vele ide oda)
és a hétvégén is fogok találkozni vele, elkísérem egy helyre
nem tudom mi lehet, én azóta is szeretem, nem tudtam elfelejteni.
fél éve mikor együtt voltunk alig egy hónapot jártunk.. nem működött,
én most úgy érzem működhetne, de nem tudom ő mit gondol, mi mostanában ez a nagy érdeklődés felőle.????
néha elég közömbös, sokszor viszont nagyon elvagyunk(msn), sokszor rám ír.
Erre én is kíváncsi vagyok. Én szerettem volna, ha a volt párom újrakezdi velem, de kijelentette, csak barátság. Nem tudom, ez alakulhat-e még...
Most felejteni próbálom. Szívás az élet mi? :S
22/L
első: így igaz.. de rohadt nehéz ezt megtenni.
második: szívás.. mondjuk én is mondtam nem egyszer hogy csak barátság, közben meg nem így gondoltam
harmadik: egy cipőben járunk:\ vagy mi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!