Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önelfogadás. Mi kell tennem hozzá?
Kicsit nyavalygós ez a kérdés. :-) Képzeld ha vak lennél, vagy ha nem lenne lábad. Van lábad, örülj a lábadnak, látsz a szemeddel, legyél hálás érte. Kondizni nem kötelező, én sose tettem. Igaz mivel élvezetforrás bringázom, és a kertes házban fát is vágtam régen. A sportot a társaságért és a mozgás élvezetéért is lehet csinálni. Kezdj valamit magaddal? Mit akarsz az élettől a csajokon kívül? Van valami, amit szeretnél tenni, hogy jobb, érdekesebb legyen a világ?
2015. júl. 14. 14:06
52/59 A kérdező kommentje:
Igazad van,van kezem,lábam,látok,ezért hálás vagyok.
Bicajozni én is szoktam,de csak munka-otthon,oda-vissza. Tojok a világra,nem akarom jobbá tenni. Céljaim nincsenek,ismerem magam,úgysem érem el őket,mert feladom.
Először is és főleg fejben kéne rendet tenned!A gondolkodásodon kéne változtatnod.Nagyon pesszimista vagy,lusta,nincs önbizalmad,és elutasítasz mindenfajta lehetőséget,ami a változás útjára vihetne.Pedig sokan jártak már hasonló cipőben,köztük én is nőként,de volt erejük változtatni.Akkor neked is van...Mostanában én is egy rakás sz..rnak éreztem magam.Aztán elgondolkodtam,és rájöttem,hogy el kell kerülnöm azokat az embereket,akik nem szeretnek,vagy fájdalmat okoznak.Nem sok ilyen ember van körülöttem,de akad azért.Őket ki kell zárnom az életemből,abszolút.Nem kel rájuk időt,energiát pazarolni.A siránkozásba fektetett időt másra szánom inkább.Csinosan öltözöm,sminkelek,stílust váltok,mozgok.Többet mosolygok,kedvesebb,nyitottabb próbálok lenni.Többet teszek meg a jobb forma elérése érdekében.Néha fogom magam,akár egyedül is,és mikor van rá időm,lehetőségem,környezetet váltok.Ezek apró dolgok,de mind a fejlődés irányába visznek.Te is fejlődhetsz,ha akarsz,és nem kifogásokat keresel.
2015. aug. 2. 12:53
*Javítok:nem kell rájuk időt,energiát pazarolni.
2015. aug. 2. 12:54
Ez nagyon vicces és szánalmas is egyben...
4 éve írtad ki ezt a kérdést, de még semmit nem tettél, tudod ha akkor megfogadod valaki tanácsát és elkezdesz sportolni valamit(igazi sportot és nem ilyen sakk szintü hülyeségeket) akkor most nem itt tartanál, egy szánalmas és akaratgyenge ember vagy.
Könnyebb itt síránkozni igaz, mint tenni valamit a céljaidért?
Az ilyenek, mint te megérdemlik, hogy örökre egyedül maradjanak.
Döntsd el, maradsz ilyen mint most, vagy változtatsz és eléred a céljaid? Rajtad áll.
2015. aug. 2. 13:55
56/59 A kérdező kommentje:
Mar elkezdtem valtoztani.Brian Tracyt hallgatok,tervbe vettem,hogy elkezdek futni,nyitott vagyok masokkal,jobban,mint korabban.Emellett persze part is keresek.Regisztraltam egy ilyen oldalra,irogatok tobb,szimpatikusnak tuno lanynal.Mostanaban egyre tobbet mosolygok,igyekszem mindennek a jo oldalat nezni.Szoval igenis sok dolgot teszek magamert.
Legalább már elindultál egy út felé... de egy dolgon még javíts: ne interneten ismerkedj!!!! Elhiszem, hogy így is lehet párt találni, de azért nem hangzik majd jobban az, ha meséled egy ismerősödnek hogyan jöttél össze a barátnőddel? (gondolok arra, hogy egy kávézóban leszólítottad, ráírtad a szalvétára, hogy van kedved beszélgetni?, házibuliban sokat nevettetek és táncoltatok, véletlenül összeütköztetek az utcán, kisegítetted egy ciki helyzetből, vagy akármi...)
Nyálasan hangzik lehet, de hidd el, az igazi lányok örülnek az ilyen dolgoknak és sokkal többre értékelik a való életben történő ismerkedést, mint pl. itt gyk-n való beszélgetést.
2015. aug. 2. 20:32
58/59 A kérdező kommentje:
Eloben nem tudok,nincs semkilyen kozossegi program.Masreszt eleg gatlasos vagyok,igy pl mem tudok az utcan leszolitani senkit sem. Ugy gondolom,a netes tarskeresesnek van letjogosultsaga,sokan keresnek igy part.Emellett nincs benne semmi szegyellnivalo,ha valaki a neten ismerkedik.
59/59 A kérdező kommentje:
Jelenleg ez van.Fontolgatom,hogy meg ismerkedes elott ellatogatok egy oromlanyhoz,hogy ugymond bejarassam a farkam,es ne egjek a leendo baratnom elott.Ki tudja,lehet,hogy a szexualis palyakezdoseg miatt erne veget egy kapcsolat,mielott elkezdodott volna.
Kapcsolódó kérdések: