Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önelfogadás. Mi kell tennem hozzá?
Tudod én mit csináltam, kedves kérdező?
18 éves koromban azon elmélkedtem, vajon miért vagyok ekkora lúzer, miért minden nő csak lelki szemetesládának használ. Pedig rendes srác voltam, jó tanuló, szelíd, kedves, intelligens és nem is voltam/vagyok szegény.
De kövér voltam. Csináltam magamról egy félmeztelen képet a tükör előtt. Ránéztem és hányingerem lett. Akkor megértettem mi a baj. Azon gondolkoztam, ha nő lennék vajon tetszene egy olyan pasi mint én?
Rájöttem, hogy rohadtul nem, se külsőre, se belsőre. Elkezdtem edzeni, és megfigyelni azokat a férfiakat akik sikeresek a nőknél. Több év munkája volt, az első sikereket 3-4 év (!) után kezdtem elérni.
Most viszont 10-ből 7 csajt simán le tudok venni a lábáról, a 3-at meg csak azért nem, mert vagy leszbikus v. maga sem tudja mit akar.
Szóval, biztos vagy benne, hogy mindent megtettél?
26/F
Úristen, te mekkora egy here vagy! Szánalmas az egész hozzáállásod az élethez. Nekem biztosan nem kellenél, sőt egy olyan lánynak sem, akibe értelem szorult.
18/L
Gondolod, hogy éppen a temperamentumod az, amin a legkönnyebb változtatni? :D Szerintem hamarabb gyúrnád ki magad...
Eleve rossz a hozzáállásod.
Én sem szerettem a sportot most pár évvel később meg imádom. Életem részévé vált. Nem mondom hogy kezdj el sportolni, de számomra ez segített önbizalmat adni,lassan de új barátokat ismeretséget szereztem,és pozitív visszajelzéseket. Régebben a Klasszikus zene (zongora) volt rám jó hatással,mikor zeneművészetibe jártam.
Bár ott senki sem értett meg igazán mert egy teljesen másik világban éltem.
Összességében azt mondom,hogy nem szabad elfogadnod magad,változtass magadon. Ehhez akarat erő és kitartás kell. És ahogy azon változtatsz jönnek az elismerések is majd, és azok építik az önbizalmad,lelki nyugalmad.
Ahogy engem is a sport,testépítés adott belső lelki nyugalmat,úgy te is biztos megtalálod min kell változtatnod ahhoz hogy boldog legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!