Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önelfogadás. Mi kell tennem hozzá?
jó én csak arrol beszéltem hogy azért egy minimum erőnlét legyen.1
2. ez szép és jó hogy a belső miatt szeressen meg a csaj csak tudod az a baj hogy ez 20-25 év nem működik. inkább a külső és/vagy a pénz a nyerő. ez van sajnos
Az önbizalom helyett szerintem némi akaratot szerezz valahonnan.
Lány vagyok, és nem vagyok oda a kigyúrt pasikért, de ilyen hozzáállással tuti, hogy elküldenélek nagyon messzire. A kommentjeid alapján egy tipikus tutyimutyi, semmire se jó alak vagy. Nincs kitartásod, akaratod, mindig csak kifogásokat keresel, szenvelegsz és büdös számodra az, hogy komolyan nekiállj bárminek is.
Mégis mi kellene?
Benne van a nevében, egyedül te!
A negatív embereket meg zárd ki az életedből, és ne foglalkozza hüyleségeikkel!
ma 09:50
Egy valamiről megfeledkezel.
Az emberi kiváncsiságról!
ha csak magaddal kezdesz el foglalkozni, és látják, mások, hogy tök bolodog meg kiegyensúlyozott vagy akkor kiváncsiak lesznek rád, és szimpátiát fognak érezni, és érdekelni fogja őket az, hogy te hogyan meg mi módon érted el ezt.
A sztárok is azért népszerűek, mert állandóan önmagukkal foglalkoznak.
Csak arra figyelj, hogy ésszerű dolgokat csinálj különben könnyen celebbé válhatsz.
Merd vállalni a véleményedet, használd az eszed, és nyilatkozd ki, ha valamit jobban tudsz, ne vonulj vissza a szürke egérlyukba.
Nameg képezd magad, mindíg tanulj valami újat ami érdekel, fejlődj!
Pont azt írtam, hogy nem tettél meg semmit, ami tőled telik, mert nincs hozzá akaraterőd. Egy csomó mindenre képes lennél, csak nem vagy hajlandó megpróbálni sem. Az okról (másért meg magadért) nem szóltaDe kényelmesebb otthon siránkozni ahelyett, hogy változtatnál bármin is.
És ilyen pasi senkinek nem kell. Hogy mért? Nincs jellemed, nincs akaratod, ergo a "normális" lányok messziről kerülnek, mert nem kíváncsiak rád. Az "érdek" lányokat szintén nem érdekled, mert nem dolgozol magas poszton (legalábbis feltételezem ilyen hozzáállással), nincsenek ambícióid... stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!