Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről mi a véleményetek? Lehet tartós egy ilyen kapcsolat?
A dolog elméleti, nem vagyok részese, csak érdekel, ti mit gondoltok (ismeretségi körben volt hasonló eset, és a párommal ellentétes véleményen vagyunk.)
Legjobb barát/barátnő (esetleg testvér) exe: Tabu, vagy teljesen természetes dolog, és nincs benne semmi kivetnivaló?
Esetleg ha volt ilyen példa családban, vagy ismerősöknél, mi lett a végkifejlet, és az illetékeseket nem zavarta a dolog?
Szerintem is tabu..vagyis.
Sok mindentől függhet.
Amikor "kicsi" voltam, 15 körüli jártam másfél hónapig egy fiúval. Nem volt komoly a kapcsolat, mármint kicsik is voltunk, és nem is tartott sokáig, de azért mégis. Egy év múlva összejöttem a legjobb barátjával, akivel utána 3 évig többé-kevésbé együtt voltunk. Szerintem bennük fel sem merült, hogy ez a dolog ék legyen.
De szerintem ha valaki komoly kapcsolatban volt az előző barátjával/barátnőjével, akkor azt hagyni kell, és igen is tabu. Véget vethet egy barátságnak..
2. válaszoló:
Ahogy írod, gondolom, akkor az első fiúval nem volt komoly a kapcsolat, fiatalok is voltatok, az más. Azzal egyet értek, hogy komoly kapcsolat után azért szerintem nem a legjobb dolog.
Utolsó:
2 eset miatt pl. Az egyik, hogy valamelyik fél még nincs túl a dolgon, mély nyomot hagyott benne. A másik, hogy mondjuk nem éppen jóban váltak el. De mégis muszáj találkozni, közös baráti társaság, mittomén... Szerintem nem jól venné ki magát.
Szerintem ha igazi szerelem VOLT sem múlik el nyomtalanul.
Tabu.
23L
A tesóm exével nem járnék... de egy barátnőével talán... attól függ, mennyire volt mély kapcsolatuk előtte. Ha csak egy kis kavarás, 1-2 hét járás, akkor nem zavarna túlságosan. Esetleg megkérdezném a barátnőmet, zavarná-e. De ha komoly kapcsolatuk volt, akkor inkább kihagynám a srácot.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!