Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Értékeli azt egy csaj, ha a fiú kitartóan megy utána vagyis, nem adja fel, még ha nem is kap esélyt a csajtól, . Képes várni rád éveket, úgy hogy nem kezd ki senkivel. Tetszene ez nektek, adnátok esélyt neki?
Teljesen jogos az igényed...írd meg neki, hogy öntsetek tiszta vizet a pohárba és ha nem szeretne tőled semmit akkor mondja meg, hogy ne reménykedj feleslegesen.
Ez így korrekt..tudod néma gyereknek az anyja sem érti a szavát..szóval ha nem válaszol neked az mi? Mondja meg tisztességesen, hogy mit szeretne, mert amig nem egyértelmű( tudod, nem tetszel..nem szeretnék tőled semmit) addig nem tudod hányadán álltok egymással.
Hány évesek vagytok, hogy a leányzó " szívet küld?
figyelj..várj, hagyjd leülepedni benne a dolgokat és ne keresd egy ideig..aztán ismét keresd...de ha nagyon nem válaszolgat akkor egyértelműen kérdezz rá, hogy mi van?
Érted ha nem kellesz semmi gond, de egyszerűbb ezt megmondani, mint sunyi mód hallgatni...
A hallgatás egyébként is beleegyezést jelent, nem visszautasítást, szóval ha tetszik neki ha nem vagy mondja meg, hogy hagyd békén és te tovább tudsz lépni vagy nyomuljál...
Én nem adnám fel..pláne, ha azt se tudom, hogy feladjam-e
és hogy itt sokan írják, hogy hagyd..de ezek a tanácsok nem teljes körűek, hiszen a teljes történetet mi miért van csak te és a lány tudjátok..hajrá!
egy példa miért nem 100%-osak a tanácsok( az enyém se!!) mert a részleteket nem tudni..pl egyszer sopánkodtam havernak, hogy a csaj amikor leültem mellé elült mellőlem és a közénk lévő székre tette a táskáját...haver erre: a csaj sz#rik rá..biztos van pasija.
Nos azt elfelejtettem közölni, hogy előtte a barátnőjét puszilgattam meg(direkt, de egyébként anno ez egy játszma volt köztem és a kiszemelt között, mert 16 évesen ez a tegyük egymást féltékennyé játék volt a menő) és előtte egy másik haveromat előttem hívta el sétálni( ja a haver mesélte, hogy semmi nem volt és végül a csaj lemondta a sétát, majd rólam kérdezősködött, hogy szerinte én majd erre mit reagálok)..na én akkor a barátnőjét puszilgattam össze és leültem mellé ő elült mellőlem..akinek meséltem reakció: Sz#rik rád....
Ja azért jártunk utána....
Szóval a teljes storyt csak te és a csaj tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!