Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Értékeli azt egy csaj, ha a fiú kitartóan megy utána
vagyis, nem adja fel, még ha nem is kap esélyt a csajtól,
. Képes várni rád éveket, úgy hogy nem kezd ki
senkivel. Tetszene ez nektek, adnátok esélyt neki?
Ha azt mondta, többet érez irántad, mint barát, akkor van esélyed. De 1 hónap után ne tervezzél azért éveket várni rá!:)
2011. márc. 25. 11:16
12/44 A kérdező kommentje:
hát igen,vannak olyanok akik ezt kihasználják.Majd akkor fog eszükbe jutni ez,ha sokan összetörik a szivét,és magányos lesz,akkor fogja igazán értékelni,hogy ki volt az aki igazán szerette.
13/44 A kérdező kommentje:
igen azt írta és ha írok vele,érzem hogy jelentek neki többet mint barát,de az írás nem minden.Élőben akarok vele találkozni és szerelmet vallok neki.Legyen aminek lennie kell,nem vesztek vele semmit!Aki mer az nyer.
Küzdeni a nemes célokért szoktak. Az én megítélésem szerint egy párkapcsoaltban egyenrangú partnerek vannak. Ha valaki partner az életben azért nem kell küzdeni, vele élni kell. Szerintem ezért vagyok egyedül. Nekem idegen a nők részéről ez a lealacsonyító küzdjön csak meg értem hozzáállás egyesekkel szemben. Bizonyos illetőknek persze ők is könnyen lemennek kutyába.
2011. márc. 25. 11:44
Nem érdemes küzdened. Ha bejössz neki külsőre, és ő is tudja h bejön neked, akkor előbb-utóbb úgyis összejössz vele. Ha nem jössz be neki, akkor meg hiába minden.
2011. márc. 25. 12:09
16/44 A kérdező kommentje:
ez igaz.Ha annyira akarna valamit tőlem a csaj,ő is ugyanúgy tenne jeleket felém,ahogyan én is felé.
ugyanmár legyen már annyi benned, hogyha egyszer a csaj azt mondja , hogy nem , akkor hagyod a .....be.
én sosem kérdeztem meg 2x ugyanattól a csajtól.
2011. márc. 25. 12:22
Volt ilyen srác az életemben, de szerintem ez inkább idegesítő, na meg kellemetlen lesz neki is, hogy hogyan rázzon el újra és újra.
Olyan viszont megeshet, hogyha nem akaszkodsz rá, hogy egyszer megkérdezed és elmondod neki, hogy mi a szitu, aztán utána nem foglalkozol vele, és vársz, hátha ráeszmél , hogy kár volt téged elküldenie. És akkor majd úgyis tudja, hogy kezdeményezhet, mivel tetszik neked. (vagy éppen kicsit később te is felkeresheted, de azért ehhez idő kell! )
Nem éppen egy biztos megoldás, de szerintem hatásosabb lehet az állandó próbálkozásnál. (DE az is lehet, hogy sose fog összejönni, az szomorú, dehát keress majd akkor olyan lányt, aki pont erre vágyik, hogy valaki így rajongjon érte.)
2011. márc. 25. 13:55
19/44 A kérdező kommentje:
köszi.én megírtam neki,hogy akarok tőle valamit és tudja is.de nem válaszolt vissza semmit.de ennek már vagy 2 hete.azóta csak Facebookon lájkolgat nekem,ennyi.én azóta hagyom vagyis hanyagolom.nem akarok rá nyomulni,mert tudom hogy megijedne és zavarná.mivel tudja hogy vagyok utána ahogy te is írtad-ő is kezdeményezhet.pontosan,ehez idő kell!
a mostani barátommal ugy jöttünk össze,hogy én haverjával jártam,közbe többet beszélgettem vele msnen,telefonon,és 1hónap alatt jöttünk rá hogy több van köztünk,én féltem de hagytam hogy harcoljon értem,és megérte!január óta együtt vagyunk szval azt tanácsolom hogyha megéri neked ne add fel!
2011. márc. 25. 15:10
Kapcsolódó kérdések: