Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan tudnék találni egy ázsiai fiút?
jajhát a gyakorikérdéseken van pár barom, ez ismét látható:3
ne legyetek már rasszisták, ez annyira szánalmas... én szégyellem magam helyetettek, komolyan:/
a kérdésre válaszolva:), hát ha máshol nem, akkor kínai piacon, ott van egy csomó vietnámi, nagyon kedvesek, én szoktam velük beszélgetni:D de a sulidban nincsen egy? vagy a facebookon?
amúgy hallgatsz k-popot vagy ilyesmit? mert vannak ilyen bulik, oda mehetnél.
szia, remélem még olvasod a kérdésre a válaszokat.
Én is igy vagyok.. A multkor épp egy kinai büfé mellett mentem el a barátnömmel és a sráccal nagyon összenéztünk. Ahogy az elöttem szóló is mondta.. nagyon a szemembe nézett ( ahogy a magyar mondaná "vesémbe látott" ) ... elgondolkodtam rajta, h lehet h azért nézett rám meg vissza ( nem tudtam , h ö nekik ez a szemezés.. ) mert h meglepödtem h "kinai" . pedig pont h nem XD . leültünk utánna is szemeztünk.. szal igen.. bár sajna ö dolgozik, szal nekem kell majd odamennem.. szal rajta vagyok az ügyön.
Sok sikert.:) ha gondolod dumáljunk:P
20L
szio, elözö vok még..
sztem a bnöd kérdezd meg, h h jöttek össze. az már egy alap. kérd meg h járjon el veled..
én is ezt teszem, de ezek....:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!