Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Néha úgy érzem, hogy kész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néha úgy érzem, hogy kész vagyok neki adni a szüzességem, néha viszont kételkedek?

Figyelt kérdés

Fél éve járok a barátommal. Imádjuk egymást. A barátom nagyon akarja már a szexet, mert eddig csak pettingeltünk, és ő 19 éves és szűz(bár lett volna már több alkalma is mással lefeküdni, csak ő az igazira várt). Teljesen megbízom benne, és nagyon sokszor úgy érzem, hogy már akarom én is a szexet, kívánom, meg minden. Viszont néha előjön az az érzés is, hogy félek, meg néha azt kérdezem magamtól, hogy biztos akarom-e. De nagyon szeretem, szóval nem értem, hogy miért. A barátom már nagyon szenved, de csak az utóbbi pár hétben kezdett el noszogatni, hogy menjek el nőgyógyászhoz, és nekem ez így túl gyors és nem tudja elviselni, mert már annyira kívánja, hogy folyton erre gondol...ezzel engem is belevisz a depijébe:( Most mi legyen? Csak bizonytalan vagyok?

18/L

2011. márc. 25. 00:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Velünk is ugyan ez volt.Én 19 a barátnőm 18.Én kb 9 hónapig tudtam tartóztatni magamat.Utánna egyszerűen teljesen végem volt ez végett.Ez ment 2 hónapig.Ezt az egészet én úgy éreztem h nem szeret eléggé ..... pedig én mindent megtettem neki bármit is kért megcsináltam neki.Erre az egészre majdnem rá ment a kapcsolatunk, nemsok kellett ahhoz h szétváljunk.De aztán végül is szeretkeztünk, ennek már 4 hónapja és azóta minden hepi.

Neked csak annyit h szereted a párod? Akkor nincs min gondolkozni hisz ha most félsz akkor mind addig félni is fogsz mig el nem veszted a szüzességed(legyen az 1 hét, 1 hónap, esetleg évek). És most tedd fel magadnak a kérdést : Megér neked ez a félelem annyit h akár rá is menjen a kapcsolatod? Mert szerintem nem. Persze mindenki fél az első alkalomnál (még énis reszkettem a félelemtől pedig fiú vagyok) de majd közben rájössz h teljesen megérte.

2011. márc. 25. 01:26
 12/16 anonim ***** válasza:

Az előttem levő írta le legjobban, halgass rá. "ha most félsz akkor mind addig félni is fogsz míg el nem veszted a szüzességed" - szerintem is így van, ezért ne húzd a barátod sokáig.. mert egyszer elege lehet az egészből...

kifejezetten utálom az ilyet, mert a lány se tudja, hogy mitől fél és emiatt kínozza a másikat.. -.-" :)

2011. márc. 25. 05:37
 13/16 anonim ***** válasza:
68%
Hát bocs, de aki ennyit nem bír ki, az elég gázos. Nehogy már csak azért adja be a derekát, mert a fiú nem bír magával.
2011. márc. 25. 10:31
 14/16 anonim ***** válasza:

utolsó, te biztosan lány vagy!

elég rosszul látod a dolgokat, ha szeretik egymást, akkor miért ne feküdjenek le? mi értelme annak, hogy kínozzák egymást??! és az előttem szóló 2 postban tényleg van valami

2011. márc. 25. 14:12
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
De a lány még nem érzi készen magát arra. Szerintem igen is szánalmas, ha vki csak azért fekszik le a partnerével, mert fél, hogy ha nem teszi meg, akkor elhagyja.
2011. márc. 25. 14:54
 16/16 anonim ***** válasza:

Igen, valamilyen szinten igazad van. De így nemlehet 1rő 2re jutni a kapcsolatban. De hidd el nem így gondolkoznál ha ebben a helyzetben lennél. Ha szeretsz valakit nem csak az élvezet a lényeg, persze jó meg minden, de nekem sokkal többet jelent maga a szeretkezés.

Kedves kérdező csajszi remélem úgy döntesz hogy nem bánod meg.

2011. márc. 25. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!