Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet a pókeres srácokat tolerálni?
24 éves vagyok,4 éve játszom,és ott tartok hogy most már a legtöbbet netten.
Nem dolgozok ez a megélhetésem,mire befejeztem a sulit komoly asztaloknál is játszok.
A bankszámláról nem szeretnék senkinek beszámolni de a hónapi kamatból megvagyok,és idővel szeretnék valami boltot is nyitni.
A gond csak azzal van hogy amikor ismerkedem,szórakozóhelyen vagy bárhol komoly kapcsolatot nem tudok elindítani,csak kihasználnak.
A kérdés csak az hogy ha te össze jönnél egy sráccal aki "szerencsejátékos" hogy viszonyulnál hozzá?
Pedig a szép a kapcsolatban az lenne hogy együtt vagyunk jónban és rosszban.
Semmi köze ahoz hogy pókerozol. Ilyen a személyiséget hogy ki tudnak használni mert hagyod.
Sztem.
A sok okosnak elárulom, hogy a póker nem szerencsejáték.Jó olyan keretek között, hogy neten játszol kis pénzben, úgy igen.Ha viszont nagyobb pénzben játszol neten vagy mondjuk élőben, az tudás.
Kérdésedre válaszolva engem nem zavarna, mivel közel 6 éve pókerezem, így ellenénk együtt.:)
"A bankszámláról nem szeretnék senkinek beszámolni de a hónapi kamatból megvagyok,és idővel szeretnék valami boltot is nyitni.
A gond csak azzal van hogy amikor ismerkedem,szórakozóhelyen vagy bárhol komoly kapcsolatot nem tudok elindítani,csak kihasználnak.
A kérdés csak az hogy ha te össze jönnél egy sráccal aki "szerencsejátékos" hogy viszonyulnál hozzá?"
Na várjunk csak.
Te egy szórakozóhelyen elkezdesz ismerkedni egy lánnyal, és az csakhamar tudja, hogy nagy összegek vannak a bankszámládon, meg azt is, hogy pókerezel? Ha így van, ne csodálkozz, ha nem jön össze egy komolyabb kapcsolat, mert ez így több súlyos taktikai hibát is tartalmaz.
Ha mármost nem ezt csinálod, vagyis csak sokkal később tudja meg az aktuális nőd, hogy miből és hogyan élsz, akkor viszont annak, hogy nem jön össze a kapcsolat, valószínűleg nem sok köze van ahhoz, hogy pókerezel-e vagy mennyi pénzed van.
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:55
Nagyon igaz,azért is írtam idézőjelbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!