Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbocsát még valaha nekem? (U)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsát még valaha nekem? (U)

Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályból, aki nagyon tetszik. Körülbelül már két hónapja érzem ezt, de eredetileg ő kezdeményezett. Elkezdett velem beszélgetni, aztán a közeledése feltűnt az osztálytársaimnak is, és volt, aki már teljesen nyilvánosan kérdezte meg tőle. Én ilyenkor persze mindig zavarba jövök, így ekkor is elmenekültem. Mikor ez történt, még nem voltam szerelmes a fiúba. De nemsokára az lettem. Egyre többet beszéltem vele, s egyszer volt alkalmam arra is, hogy hosszabb időre kettesbenb maradjunk. Csomó mindenről beszéltünk, de most már nem csak tanulásról és iskolai dolgokról, hanem pl. olyanról is, hogy hol laksz meg hasonlók. Ezután sokszor figyeltem, és egyértelműen láttam, hogy engem nézett. Én is próbáltam tudtára adni, hogy ez kölcsönös, nem tudom, vajon rájött-e. Viszont a követkeő hetekben mintha az érzések kezdtek volna kihűlni (legalábbis az övé,én úgy éreztem). Szeettem volna őt féltékennyé tenni, de ez a hadművelet valószínű, hogy balul sült el. Múlt héten filmet néztünk a könyvtárban, és mivel van egy másik fiú, akinek én tetszem, ezzel a személlyel egymást átkarolva ültünk a film alatt. Egyrészt azért tettem, mert ezzel egy boldog napot szerzek annak a gyereknek(mivel tudja, hogy nem tetszik nekem), másrészt eszembe jutott, hogy talán féltékennyé tehetem a kiszemeltemet. Néztem és vártam, hogy mit reagál, hogy figyel-e. Pár perc után tágra nyílt szemekkel és leesett állal bámult, elég szomorúnak tűnt. És amikor a múltkor csúnya megjegyzést tettem egy másik fiúra, és éppen akkor véletlenül ránéztem, lehet, hogy félreértette, és azt hitte, hogy őt mocskolom. Ráadásul ma láttam, hogy egy másik lányra nézett. Vajon meg bocsát még valaha? Van még nála esélyem? Talán tisztáznunk kéne mindent? Hogyan tudhatnám meg, hogy egyáltalán tetszettem-e neki valaha, és ha igen, akkor hogyan hódíthatnám vissza? Mit tegyek ? Mi a véleményetek?
2011. márc. 24. 14:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha tenleg komolyan gondolod nem szegyen!
2011. márc. 27. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!