Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsát még valaha nekem? (U)
Jó,jó, tudom hogy ezzel mindent elrontottam, és csak úgy mondom, nem azt kéne hajtogatni, hogy mennyire elcsesztem, hanem hogyan hozhatnám helyre. Azóta már nagyon megbántam és én szívok miatta. Úgyhogy a szidást már ígyis megkaptam. Első válaszoló: Nagyon tudom sajnálni azokat az embereket, akik még ilyen helyzetben is tudnak gonoszkodni!
Köszönöm annak a válaszolónak, aki azt írta, hogy beszéljem meg vele. De mégis hogyan? És mikor, milyen helyzetben hozzam szóba ezt az egészet? Álljak elé az egész osztály előtt, és mondjam azt: "Hogy figyi, te tetszel nekem?"
Bár mondjuk most már bármit megtennék, ahogy most szenvedek, nagyobb büntetést nem kaphatnék. Am. senki nem tudja az oszt.-ból, hogy odavagyok érte, még a legjobb barátnőm sem, pedig én bízom benne. Szerintetek neki is elmondhatnám ezt a "dolgot"? Jó, biztos hogy kiröhögne, de talán megértené. De szó ami szó : Ilyen erőset még nem éreztem senki iránt és nem akarom őt elveszíteni!!! Légyszi, segítsetek! :´(
1. megbeszéled veled msn-en, küldd el neki az "unlove" jelet :D
2. írj neki egy levelet, és add át személyesen
3. vegyél neki egy csokit, mellé egy kártya "sajnálom"
4. beszélj vele személyesen
lehetőségek tárháza...
Azt hiszem itt valami félreértés van...
Mi nem járunk, egyszerűen csak haverok vagyunk. Nekem tetszik, és úgy tudtam eddig, hogy én is őneki. Egyébként 13 évesek vagyunk, ő is max. 14 lehet, én új lány vagyok az osztályban, 2 hónapja jöttem ide. Pár napja beszéltem vele, de csak olyan "általános témáról" amire kíváncsi voltam, és természetesen azért szólítottam meg, mert tudni akartam, hogy változott-e köztünk bármi is. Ő ugyanolyan kedves volt, mint azelőtt, és a szemembe nézett. Igazából csak azért ijedtem meg, mert abban a pillanatban nagyon elkeseredettnek tűnt, és azóta magától nem beszél velem. Egyébként van egy barátnőm, aki mindenkirőkl tudja, hogy ki kinek tetszik... Talán től e megkérdezhetném, hogy "Esetleg tud-e még olyan személyt, aki odalenne értem?" Vagy az ilyesmi szívügyeket ti nem szoktátok megbeszélni barátnőitekkel? Nagy baj az, ha esetleg a lány "elszólná" magát, és megtudná mindenki? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!