Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék? Írjak neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Írjak neki levelet vagy szemtől szembe beszéljek vele?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akibe szerelmes vagyok és meg tudta.De nem is ez a baj hanem amikor a haverjai megkérdezték tőle hogy be-e jövök neki akkor azt mondta nem és hogy nem érdekli. Szerintetek jó ötlet lenne szemtől szemben be vallani neki hogy szeretem vagy esetleg írjak levelet neki?Lehet hogy a haverjai előtt nem volt őszinte?Amikor meg tudta egy kicsit zavarban volt és aztán csak mosolygott.De viszont semmi jelet nem küld hogy tetszem neki:(
2009. febr. 24. 14:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélj a sráccal, de úgy, hogy lehetne kettesben. Annyit mondhatnál neki, hogy mire számíthatsz vele kapcsolatban? Együttjárás, ismerkedés, randi, vagy ilyesmi. Ha srác nem akar tőled semmit, ne keseredj el, ez nem a világvége! :) Sok sikert kívánok!
2009. febr. 24. 14:33
 2/11 anonim ***** válasza:

hát ha 1 fiú semmi jelet nemad h tetszenél neki ,akkor sajnos lehetséges h tényleg nemjössz be neki :/

de ne add fel! szerintem szemtől szembe beszélj vele,mondd el neki h szerelmes vagy belé.lehetséges h a haverjai előtt nemvolt őszinte,nem ritka jelenség a fiúknál..

2009. febr. 24. 14:33
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.Szóval akkor érdemesebb szemtől szembe beszélni vele.Húha nem lessz könnyű nem tudom hogy hogy kezdjem vagy mitmondjak neki.
2009. febr. 24. 14:40
 4/11 Satanné ***** válasza:
Gondolom, hogy olyan 12 13 éves lehetsz..csak a kis kamaszoknak jut eszükbe levélbe megirni, hogy ha valakit szeretnek.. Ha nagyon muszálynak tartod, akkor inkább beszélj vele...Bár az is lehet hogy ezzel fel fogod idegesíteni, mivelhogy ha már a haverjai is ezt kérdezgetik töle....
2009. febr. 24. 14:49
 5/11 anonim ***** válasza:
Első hozzászóló vagyok. Elhiszem, hogy nehéz lesz, amikor szemtől szembe akarsz vele beszélni. Mert ugye, hevesen dobog a szívük, ha közelében leszünk :) Csak az járjon a fejedben, hogy bökd ki, amit szeretnél tudni. Ne húzd az időt. Lehet, hogy csalódás lesz a vége, de akkor jó lesz tudnod, amit tudni akartál! Túl lehet élni! :)Felesleges lenne emiatt butaságot csinálni, ha nem jönnél be neki. Minden egy próbát megéri!
2009. febr. 24. 14:58
 6/11 anonim ***** válasza:
53%

Én is szerelemes vagyok 1 fiúba és írtam neki 1 levelet hogy nagyon tetszik, és ha én nem is tetszem neki miért csinál velem félreérthető dolgokat, hogy ölelget meg ilyenek. Aztán megbeszéltük személyesen is és azt mondta h van bnője, úgyhogy ez így nem nagyon fog összejönni:(((

De szerintem nyugodtan írj neki levelet, csak ne írj le benne mindent, és írd bele h ezt személyesen is szeretnéd vele megbeszélni. Remélem segítettem, és nagyon szurkolok neked:)

2009. febr. 24. 14:59
 7/11 anonim ***** válasza:
Első hozzászóló vagyok megint. A levél szerintem nem a legjobb megoldás.. Mi van, ha srác el kezd mutogatni levelet haveroknak, tök ciki lenne. Manapság olyan más a fiatalok, mint régen... De szerintem mindenképp tudasd meg sráccal, hogy tetszel neki, méghozzá komolyan.
2009. febr. 24. 15:02
 8/11 anonim ***** válasza:
14:59-es válaszoló vagyok, nem csak postai levelet írhat hanem pl e-mailt is:)
2009. febr. 24. 15:04
 9/11 A kérdező kommentje:
14 vagyok:)
2009. febr. 24. 15:10
 10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)akkor beszélek vele
2009. febr. 24. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!