Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezted már azt, h soha nem leszel szerelmes újra? Hogy vki annyira megbántott, h rá se tudsz nézni többé az ellenkező nem képviselőire?
Igen. Szerintem nagyon sok ember volt így.
Engem első barátom(18 éves koromban) nagyon megbántott. Elhatároztam, hogy többet nem fogok szeretni egy srácot sem, csak kihasználom őket. Ez nem jött össze, mert annyira megviselt lelkileg a történet, hogy ha már egy srác(legjobb barátom) hozzám akart érni már hisztérikusan veszekedtem, hogy ne érjen hozzám, nem akarok tőle semmit stb. A sors fintora az volt, hogy pont akkor bekerültem egy olyan csoportba ahol 7fiú volt és én egyedül lány:S Az első 2-3hónap nagyon nehéz volt.
De rájöttem, hogy nem minden fiú egyforma, mert áldott jó és rendes pasikkal voltam körülvéve és nem minden fiú olyan szemét mint az exem volt. Igaz 2 évnek kellett eltelnie még újra szerelmes lettem de megtörtént:) Úgyhogy ne ad fel a reményt, mert eltelik X idő és elfogod őt felejteni. és azt is elfejeted, hogy milyen volt az ölelése és a csókja:) csak türelem kérdése. és kitartás. kitartás azért, hogy el akarod őt felejteni.
22/l
bocsi, hogy hosszúra sikerült:$
én is így voltam, mikor 2 éve megbántott az exem elég durván. utána fél évig csak h*lyítettem minden fiút, és eldobtam őket, ahogy engem az exem.
1 évig szomorkodtam miatta. nekem is o.társaim nagy része fiú egyébként. hosszú ideig csak haverként, testvérként tudtam az összesre tekinteni.
1 éve összejöttem egy idősebb férfival, 1 évig jártunk.
nemrég szakítottunk, és az exem most újra keres... de hiába szeretem még mindig, úgy érzem, nekem egy életre elég volt az a szenvedés, amit okozott.
Sajnos engem is taccsra vágtak.
Azóta az a kép él bennem, hogy egy Nönek csak akkor felelhetek meg ha már tetemes vagyonnal rendelkezek.
Ez volt a szakító ok, a földbe döngölt vele.
2 éve nem tudtam szerelembe esni, pedig lett volna lehetöségem. Remélem, hogy jön majd valaki akibe fülig belezúgok, na meg Ö is belém.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!