Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem nekem nem barátnő, hanem "anya" kell, miért van ez?
Olyan furcsa ez, de akkor is azt érzem, hogy nekem olyan nőre van szükségem, akihez oda tudok bújni, akivel biztonságban érzem magam, aki vigyáz rám, aki gondoskodik rólam, aki törődik velem. 24f
Mi a fenét csináljak?
ugyanebben a helyzetben vagyok én is, rég óta keresek ilyen lányt,csak sajnos sikertelenül..
bár lehet ha te tennél egyet anyává,úgy megváltozna a helyzet:D
hát ez nekem alap, hogy olyan lányt keresek akihez bújhatok, ha rossz passzban vagyok gondoskodik rólam, számíthatok rá a bajban, aki félt, aki törődik velem, aki gondol rám..
én ezt tartom normálisnak,
de ezt nem nevezném anya pótléknak.. amiket felsoroltál alap dolgok ha két ember szereti egymást.
én az ilyen kis bújós srácokat szeretem, akiket óvni kell, akik rám támaszkodnak, és olyan aranyosak. :)
sztem keress ilyen csajt, aki ezt szereti
20/L
23:59 meg is találta a te személyedbe :D
Nekem volt egy haverom aki közölte hogy "nekem olyan csaj kell aki megvéd" mondtuk neki ez egy kapcsolataba természetes ő ezek után mondta
"Nekem konkrétan olyan kell aki megvéd szal ha meg akarnak verni akkor ő elintézi őket." (csávó az egy kb 210cm két ajtós szekrény csak baszott szerény és félénk olyan mintha KingKong megkapta volna MAlacka természetét)
Anyám barátja pont ilyen volt. Egy balf@.z . Olyan szinten hogy elvette öcsém elől anyánkat. Anyám meg hát mint az agyatlan zombi anyáskodott felette, az akkor 6-10 éves öcsém meg le volt sz..va.. Milyen az ilyen ember?? Ki is lett dobva szerencsére anyám is időben kapcsolt (4 év) hogy azért a kölkével is foglalkoznia kéne. Szánalmas mind az az ember, meg anyám is..
Tény kell egy alapszeretet nekünk is, de ne már a nő hordja a nadrágot gyerekek!
Valamelyest változz meg öregem, mert a leendő gyereked látja kárát..
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!