Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az lehetséges, hogy két ember beleszeressen egymásba úgy, hogy még nem is találkoztak?
szerintem nem lehetséges. legfeljebb azt hiszed, hogy szereted.
én még a "konzervatív módszerrel" csaptam a szelet a barátnőmnek (értsd: találkoztunk személyesen) kb 3 hónapig, mire elkezdtünk járni. addig én azt hittem, hogy nagyon szerelmes vagyok belé.
ahogy telt az idő rájöttem, hogy akkor az semmi nem volt, mert amit most érzek, az az igazán szerelem, és most értettem meg, hogy mit beszéltek nekem anno a "tapasztaltabbak".
tehát szerintem nem lehetséges, hogy úgy szereted, ahogy azt a definíció szerint értelmezni lehet (alapműveltség: szeretet leírását meg lehet találni a Bibliában, igen jól leírja. lehet ellenkezni, de ha átvizsgálod, igaz).
Azt mondja meg nekem valaki, hogy a szerelemben mi szánalmas?:S
Én 3 éve vagyok együtt a barátommal, és neten ismerkedtünk meg de én csak az első találkozásunk után kezdtem érezni hogy szeretem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!