Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek az lehetséges,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az lehetséges, hogy két ember beleszeressen egymásba úgy, hogy még nem is találkoztak?

Figyelt kérdés
2011. márc. 23. 19:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, Kedves Kérdező? :)
2011. márc. 23. 21:16
 12/22 A kérdező kommentje:
19, kedves kérdező/válaszoló:)
2011. márc. 23. 21:20
 13/22 anonim ***** válasza:
Lehetséges. Első nagy szerelmemet a neten ismertem meg, de nem társkeresőn, hanem véletlen. és sajnos a távolság (200 km) miatt csak pár hét múlva tudtunk talizni, de addig minden nap beszéltünk msn-en, webcam stb. És beleszerettem, nem egy képbe, nem egy profilba, hanem az emberbe. És élőben csak még jobban beleszerettem, de az első találkozást is úgy kezdtük, hogy szeretlek. sosem fogom őt elfelejteni, bárhogy is ért véget a kapcsolat, és sosem bántam meg. viszont úgy érzem, ez egy olyan dolog, hogy 10ezerből egyszer, ha összejön, mert általában igen, csalódás a találkozás vége.
2011. márc. 24. 00:47
 14/22 A kérdező kommentje:
Ettől félek, hogy csalódás lesz..:S
2011. márc. 24. 17:27
 15/22 anonim ***** válasza:

szerintem nem lehetséges. legfeljebb azt hiszed, hogy szereted.

én még a "konzervatív módszerrel" csaptam a szelet a barátnőmnek (értsd: találkoztunk személyesen) kb 3 hónapig, mire elkezdtünk járni. addig én azt hittem, hogy nagyon szerelmes vagyok belé.

ahogy telt az idő rájöttem, hogy akkor az semmi nem volt, mert amit most érzek, az az igazán szerelem, és most értettem meg, hogy mit beszéltek nekem anno a "tapasztaltabbak".

tehát szerintem nem lehetséges, hogy úgy szereted, ahogy azt a definíció szerint értelmezni lehet (alapműveltség: szeretet leírását meg lehet találni a Bibliában, igen jól leírja. lehet ellenkezni, de ha átvizsgálod, igaz).

2011. márc. 25. 21:18
 16/22 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. márc. 25. 21:26
 17/22 anonim ***** válasza:
Én is "szerelembe estem" anno pár éve egy srácba, akivel csak msneztünk. De ma már rájöttem, hogy nem igazi szerelem volt, hiszen szerintem ahhoz, hogy szerelmes légy látnod kell élőben, a kisugárzása, a mozdulatai, a beszéde, a nevetése mindenminden... de tényleg, szerintem találkozzatok... lényeg, hogy ne úgy álljatok a találkozáshoz, hogy összejöttök meg ilyenek, mert ha csalódás lesz élőben akkor ciki... viszont ha baráti alapon történik a dolog akkor semmi gáz nem lehet ilyen téren :)
2011. márc. 25. 21:30
 18/22 A kérdező kommentje:
Ment a pipa, nagyon köszi a válaszokat!:)
2011. márc. 25. 21:35
 19/22 anonim válasza:

Azt mondja meg nekem valaki, hogy a szerelemben mi szánalmas?:S

Én 3 éve vagyok együtt a barátommal, és neten ismerkedtünk meg de én csak az első találkozásunk után kezdtem érezni hogy szeretem...

2011. márc. 25. 22:10
 20/22 anonim ***** válasza:
ja, és még egy sztori eszembe jutott innen. barátom még régen (megismerkedésünk előtt) megismert neten egy csajt. a csaj msn-en szinte egyből felajánlotta a camsexet, barátom meg épp egyedül volt, unatkozott, belement. aztán a csaj csak kereste, csak ráírt, barátom meg flörtölt vele unalomból. tudta, hogy úgysem lesz semmi a dologból a nagy távolság miatt (2 különböző ország, de magyarok), de szórakozni jó. aztán a csaj elkezdett olyanokat írni, hogy szeretlek, hiába nem találkoztunk, blabla... barátom meg oltásból visszaírta, hogy persze én is, különben meg csak játszott. viszont azt hitte, hogy a csaj is vágja, hogy játék a dolog, hiszen barátom eleve abból indult ki, hogy nem lehet szerelmes valakibe úgy, hogy ne találkozott volna, volt egyszer camsex, dumálás stb, de semmi több. kiderült, hogy a csaj meg komolyan szerelmes és néha öngyilkossággal is fenyegetőzött. barátom elmondta neki, hogy bocsi, azt hittem te is csak flörtölgetsz, játszol, netes románcnak fogod fel a dolgot, de a csaj nem értette, azt hitte, hogy ami neten valóság, az az életben is az. végül barátomnak sikerült lekoptatnia, de a csaj nagyon sokáig, mint egy mániákus üldözte meg írogatott neki. szóval még ha a másik azt is mondja neten, hogy szeret, lehet hogy ő úgy gondolja, h igen, neten poén a dolog, de ne vedd komolyan.
2011. márc. 25. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!