Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom túltenni Rajta magam? Meddig fog tartani? Nem bírom tovább.
Volt egy 3 éves kapcsolatom, nevezzük Gábornak(első nagy szerelem), de szakított velem 1,5 éve. Azóta volt egy kapcsolatom(Béla),akibe azt hittem szerelmes vagyok,de utólag visszagondolva csak fellángolás volt. Ők ismerik egymást szóval sztem tud róla Gábor, hogy volt vmi közöm Bélához.
A lényeg, hogy hullámszerűen változik a hangulatom. Néha elvagyok, néha pedig elviselhetetlenül hiányzik Gábor. Vele álmodom állandóan. Nagyon rossz :'(
Az eszemmel tudom hogy valószínű soha nem fogunk kibékülni és újra együtt lenni. Azóta neki már új tartós kapcsolata van.(Gondolom szerelmes). Nem bírom túltenni magam rajta, pedig az eszem tudja hogy nem érdemes vele foglalkoznom,mert átvert,hazudott. De még mindig szeretem, és álmodozom néha h talán visszatalál hozzám. Netán évek múlva....de újra együtt leszünk. Aztán belegondolok és elkeseredek: ha vissza is jönne hozzám, akkor se tenné meg a "Bélás" ügy miatt.
Mindenről ő jut eszembe, elkap a sírás és úgy érzem hogy soha nem lesz vége ennek. Nyitnék másfelé de nem megy.
Annyira készen vagyok,hogy néha a legrosszabb is megfordul a fejembe,csak hogy vége legyen már végre ennek a kínlódásnak.
Fogalma sincs hogy mennyit gondolok rá még 1,5 év után is. Soha nem csaltam meg, odatettem magam 100%-osan, és mégis elhagyott.
Másnak miért megy könnyen túllépni a másikon? Nekem miért nem? Nem bírom már. 22L
Bocs,hosszú lett. Kösz h elolvastad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!