Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párok: A mindennapokban milyen közös programokat találtok ki? , milyen eseményeken vesztek részt?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

24 éves pasi vagyok. Barátnőm velem egy idős.

Fél éve vagyunk együtt, és már tudjuk, hogy életreszóló kapcsolat lesz ebből. Mondjuk ezt azért, mert előző kapcsolatainkhoz képest érezzük.

Szóval csak kiváncsiak vagyunk, hogy ti párok odakint :) milyen közös programokat találtok ki?

Mi pl. színházba megyünk néha, moziba, kiállításokra, főzőcskézünk közösen, összeülünk a barátokkal.

Ti?

Légyszi, kort is írjatok, köszi

2011. márc. 22. 19:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
57%
Ja, a 25/L voltam.
2011. márc. 22. 20:26
 12/20 A kérdező kommentje:

20:25 ös válaszoló kérdezted, hogy mi járunk-e.

Az a helyzet, hogy én, a pasi még mennék, mert ez a baj, hogy én úgymond nem éltem ki magam. Tini korszakomban nem mentem még sehova.

Barátnőm meg már nem menne ilyen diso jellegű helyekre, vagy egyetemi szórakozóhelyekre.

Nehezen tudom ilyen helyre lerángatni.

2011. márc. 22. 20:29
 13/20 anonim ***** válasza:
57%

20:19-es válaszoló! Azt hiszem, nekünk szólt a gratulációd. Köszönjük szépen, aranyos vagy. :)

Igen, mi is nagyon szerencsésnek érezzük magunkat, bátran kijelenthetem, hogy kisebb-nagyobb viták és összezörrenések ellenére tökéletes a kapcsolatunk. Nagyon szeretjük egymást 8 év után is, és reméljük így lesz ez még 40 év múlva is.

25/L

2011. márc. 22. 20:33
 14/20 anonim ***** válasza:
90%
Az a jó, hogy mi mindketten kiéltük már magunkat. Mielőtt összejöttünk is, nagyon sokat jártunk külön-külön szórakozni, és mint írtam, a kapcsolatunk első néhány évében együtt is mentünk, bár akkor sem olyan sokszor. Most pedig munka és tanulás mellett olyan kevés a szabadidőnk, hogy szívesebben töltjük azt kettesben, mint egy zajos szórakozóhelyen. Azért kívánom, hogy ez a kis különbözőség ne okozzon nálatok problémát.
2011. márc. 22. 20:38
 15/20 A kérdező kommentje:

20:38-as: köszi, mi is azon vagyunk, hogy ez ne legyen probléma.

inkább leülünk megbeszélni mindent.

2011. márc. 22. 20:49
 16/20 anonim ***** válasza:
67%

mozi, színház, bulik, vagy beülünk koktélozni és végigdumálunk egy csomó időt, hihetetlen mennyit tudunk beszélni :D. Most hétvégén pl Tuning Showra megyünk, mindketten oda vagyunk az autókért szóval nagyszerű közös program ez nekünk :D meg pár koncert is tervbe van véve a közeljövőben :) És mivel pasi létemre vásárolni is szeretek ezért együtt szoktunk menni oda is :)

18/f és 17/l

2011. márc. 22. 23:46
 17/20 anonim ***** válasza:
56%
Kéthavonta elmegyünk swinger klubba. Ha negyven leszel Te is elgondolkodsz rajta.
2011. márc. 23. 01:52
 18/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi hozzászólásokat !

Kiemeltem a kérdést, hogy ha valaki még nem szólt hozzá, akkor most írhat.

Illetve, aki már hozzászólt, ő is nyugodtan írjon. :)

2011. márc. 28. 08:52
 19/20 anonim ***** válasza:
93%

36N/35F

Hatodik éve vagyunk együtt.

Sokat biciklizünk, túrázunk, járunk focimeccsekre (hajrá Fradi!!!), koncertekre és van közös munkánk is. Ezért elég sokat vagyunk együtt, de persze vannak külön programjaink is.

2011. márc. 30. 07:39
 20/20 TheLatikah válasza:
100%

Sziasztok! :)

Mi még nem sok ideje vagyunk együtt, mondhatni frissek vagyunk mint a ma született bárány, februárban leszünk 1 évesek, de mi is nagyon hosszú távra, mondhatni örökre tervezünk együtt.

Rengeteg programot találunk ki magunknak, habár a megvalósítás egyenlőre még sokszor nehézkes, mivel sok a tanulnivaló és a suli mellett a munka is nehezíti a mindennapjainkat, de azért igyekszünk minél több időt szakítani egymásra. :)

Amikor több időnk van együtt, és az évszak is lehetővé teszi, akkor elmegyünk együtt futni, biciklizni, főzünk, sütünk együtt, megnézünk egy jó filmet, elmegyünk moziba, sétálunk egy nagyot akár az erdőben, a hegyen vagy a városban, ha este találkozunk akkor kiülünk és nézzük a csillagokat, olvasunk együtt (majd megbeszéljük), zongorázunk, játszunk vagy éppen beszélgetünk (folyton van miről beszélgetni). Valamint nyárra tervezünk olyat, hogy majd random felülünk a leghamarabb induló vonatra és majd valahol leszállunk, így kirándulhatunk és világot láthatunk egyszerre, nagyon jó móka. :)

Valamint elhatároztuk, hogy felkeressük Budapest összes nevezetességét, no meg minden olyan helyet, amely szimpi nekünk, és csinálunk egy fotót (vagy többet) és azt majd belerakjuk egy fotókönyvbe. Örök emlék. :) Ha pedig az ember már mindenhol járt, akkor sorra lehet venni Magyarország városait, falvait is. :)

Valamint hallottam ilyen tippről is, (amit szeretnék is kipróbálni) hogy lehet menni önkénteskedni, ilyenkor aztán igazán megismerhetjük saját jellemünket, és a párunkét egyaránt. :)

Na de újakat egyedi közös programokat is ki lehet együtt találni, a lényeg, hogy nézzétek meg, hogy kinek mi az érdeklődési köre, mi az, amire már régóta vágyott de egyedül nem lehet (elmenni piknikezni, romantikus vacsi, együtt eltévedni valahol a város közepén majd felfedezni a környéket stb.) és használjátok a fantáziátokat. :)

Remélem, tudtam segíteni. :)

21L és 22F

2014. dec. 7. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!