Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok: A mindennapokban milyen közös programokat találtok ki? , milyen eseményeken vesztek részt?
Sziasztok !
24 éves pasi vagyok. Barátnőm velem egy idős.
Fél éve vagyunk együtt, és már tudjuk, hogy életreszóló kapcsolat lesz ebből. Mondjuk ezt azért, mert előző kapcsolatainkhoz képest érezzük.
Szóval csak kiváncsiak vagyunk, hogy ti párok odakint :) milyen közös programokat találtok ki?
Mi pl. színházba megyünk néha, moziba, kiállításokra, főzőcskézünk közösen, összeülünk a barátokkal.
Ti?
Légyszi, kort is írjatok, köszi
Nagyokat sétálunk, beülünk egy kávézóba egy sütire vagy fagyira, sokat főzünk együtt (az olyan jó tud lenni), összebújva megnézünk egy jó filmet (szeretjük a filmeket, de moziba ritkán járunk, inkább otthon készítünk valami finom rágcsálnivalót és behuppanunk az ágyba), szoktunk társasjátékozni is (a gazdálkodj okosan helyett az erotikus társasjátékokat részesítjük előnyben), összeülünk néha a barátokkal. És nagyon sokat beszélgetünk. 8 éve együtt vagyunk, 3 éve együtt is élünk a közös kis kuckónkban.
25/L és 26/F
Előző válaszoloknál látom, hogy vannak idősebbek is, mint 20 éves.
Ti nem jártok már szórakozóhelyekre, együtt?
Igaz, hogy 20az évei, fiatal korában az ember azért jár, mert párt keres, de ha már párkapcsolatban vagytok, akkor nem szoktatok elmenni?
Mi is inkább sétálunk, otthon ülünk (főzünk, mosogatunk, filmezünk, kacagunk nagyokat, hülyéskedünk, gitározunk)...néha eljárunk barátokkal, vagy áthívjuk őket.
Moziba nem voltunk még együtt:D (pedig együtt vagyunk 4. éve:P) színházban voltunk, nyaralás, kirándulások, gyalogtúrák, vagy kocsival, közös barátokkal, koncertek. Ezeket azért szeretjük.
20-L
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:58
utolsó vagyok ennek a fiúnak szólt, minden tiszteletem az övék:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!