Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek milyen nevet adjak, hogy hívjam?
Figyelt kérdés
Ő már kitalált rám egyet, de én nem tudok :DD Adnátok tippeket? :D2011. márc. 21. 22:10
1/17 anonim válasza:
baba, manó, picim, kicsim, szerelmem, drágám...
2/17 anonim válasza:
mondjuk hívd a keresztnevén...
3/17 A kérdező kommentje:
Csak valami egyedit akarok... :) Ő is egyedit adott...
2011. márc. 21. 22:15
5/17 A kérdező kommentje:
Azért ennyire ne :DDD
2011. márc. 21. 22:19
6/17 anonim válasza:
Ami először eszedbe jut, ha ránézel. Ne mi adjunk neked tippeket, akkor nem nagyon lesz egyedi... Én a páromat Cirmosnak hívtam, de olyan aranyosan tudtam mondani, hogy majd' megzabált érte :) te is találj ki valami aranyosat.
26/N
7/17 Moszuke válasza:
hát én a páromat szitu függő hogyan szólítom.
ha rossz fát tesz a tűzre: Esztike, Eszti (utálja a kicsinyítő képzős nevet), kuttya (dupla TY az fontos, megalázó jellegű a kutya.. "alatvaló" szinoníma.)
ha jót tett: kedvesem, szerelmem, életem párja (stb.. vmi spontán csöpögős cucc)
ha semmi extra: úrnőm, Eszter
nos.. én pedig vagyok a rabszolga, emberem, kuttya, cicca, Attila
minden átlagos becenévtől hánynunk kell.. babám, cica, szivi, édesem... ejj ejj
23/f
9/17 Funktasztikus válasza:
xD háát mit tom én Rozi?:D
10/17 anonim válasza:
Moszuke Ez a rabszolga ez állat! :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!