Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nekem sose elég jó senki se?
Velem is ez van...:( Rögtön azokra a dolgokra figyelek fel amik nem tetszenek az illetőben,de sosem a jó dolgokat látom meg először.Ezért sincs barátom már egy jó ideje,mert úgy érzem nincs olyan férfi akibe bele tudnék szeretni.
19/L
Hát akkor ismerkedj meg velem, én tökéletes vagyok és nem fogsz hibákat találni! :-)
18f
Azért van mert nem ismersz engem. :D
Am viccet félretéve, a jó kapcsolat alapelve a kompromisszumra való készség. Nem az a kihívás 1 kapcsolatban h összejöjjetek (bár lehet az is kihívás) de az igazi próbatétel a másik megismerésének növekedésével arányos elfogadása. Minél tovább vagy vele, annál több dolgot tudhatsz meg róla ami esetleg nem tetszik, de ha ezek lebegnek a szemed előtt, 1 idő után bárkibe belesokallsz, mert tökéletes ember nincs. Viszont ha minden egyes hibáját megpróbálod elfogadni, és esetleg amit tényleg nem tudsz azt szóvá teszed neki, akkor az 1 működő kapcsolattá válhat, ami már egyben tartható. Bár feltételezem h magaddal is elégedetlen vagy, úgyh javasolnám h előbb próbálj megbékélni magaddal. Ha már magad el tudod fogadni, akkor azt is el fogod tudni h van aki szerethet pusztán magadért. És ha már ezt is be tudod látni h vki magad miatt szeret, akkor talán enne sem fogsz annyira hibát keresni, vagy ha mégis, már tudod h a saját hibáid is elfogadhatóak, akkor ő miért lenne rosszabb?
"életművész"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!