Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék egy olyan lánnyal megismerkedni aki még sose borotválta a punciját. Próbáltam már cseten de senki nem írt rám - szóval az nem jó, szerintetek hol vannak? Hol keressek?
Figyelt kérdés
(ha olvassa olyan lány ezt akkor írjon nyugodtan)2010. máj. 24. 19:32
1/8 anonim válasza:
Mászkálj 'Szeretem a a szőrös p*ncit' feliratú táblával...
Egyébként miért fontos, hogy sosem? Ha borotválja is, a szőr visszanő. Szóval, ha megismernél valakit, aki szokta borotválni, de a kedvedért nem tenné (mert mondjuk csak nyűg neki, és örül, hogy Te nem ragaszkodsz ehhez), akkor már nem felelne Neked meg az illető?
2/8 anonim válasza:
Hát nem tudom létezik-e olyan lány. De jó keresést hozzá. Én most borotváltam teljesen pucérra, mint a babapopsi:)
3/8 A kérdező kommentje:
Akkor már nem olyan puha sajnos.
2010. máj. 24. 19:40
4/8 anonim válasza:
Én a csupaszt szeretem, és gőzöm sincs, hol találnál ilyet... :D
5/8 anonim válasza:
próbáld kelet afrikába vagy a balkánon
6/8 anonim válasza:
én még nem csináltam mivel még nem volt olyan barátom akivel odaáig jutottunk volna.
7/8 A kérdező kommentje:
én egyből ott kezdeném ha nem gond :D
2010. máj. 24. 20:40
8/8 anonim válasza:
ember te beteg vagy! :D
orvos látott már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!