Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő elteltével nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő elteltével nem veszik könnyűvérűségnek a szexet a pasik?

Figyelt kérdés
18 évesek vagyunk, más fél hete járunk, de 2 hónapja vagyunk 'közelebbi' viszonyban (egy suliba járunk)! Ezen a hétvégén úgy terveztük, hogy ott alszok náluk, mert sajnos elég távol élünk egymástól! Én úgy érzem szeretjük egymást annyira már, hogy nem gondolja azt, hogy egy kis könnyűvérű nő vagyok, ha most lefekszek vele! Ti mit gondoltok erről?
2008. febr. 6. 15:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem mindenképp várj vele legalább egy hónapot,mert igy azt fogja hinni,hogy mindenre hamar kapható vagy!Ha ez az első akkor minimum 2-3hónapot várj.Ha ott alszol legfeljebbpettigeljetek,de ne szexeljetek.(még) egy 20éves csajszi
2008. febr. 6. 16:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen pasifüggő!

Én pl nem tartanám könnyűvérűségnek...

(17 éves srác 1 éves párkapcsolatban)

2008. febr. 6. 18:52
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
én sem tartanám annak, föleg hogyha alig látom a lányt mert messze lakik tőlem szeretem és kivánom és tudom hogy ő is kiván és lefekszik velem két hónap után, egyáltalán nincs benne semmi könnyüvérüség. főleg mert messze lakik tőled igy kitudja hogy mikor lát ujra, akkor lennél könnyüvérü ha miután lefeküdtél vele többett hozzá sem szolnál.
2008. febr. 6. 19:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Te én biztos megneheztelnék rád ha most nem élhetnék a felkínált lehetőséggel, de ha rám hallgatsz azt csinálsz amit jónak látsz
2008. febr. 6. 19:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Mas fel hete? Az szep es sok sikert h minel tobbet ha jol erzed magad vele! De szerintem ne kovess el nagy hibat...Sok no megbanta...Mindennek megvan az ideje...s csak azert mert ilyen hulye vilagot elunk, h mar 10 eves lanyt nem kapsz szuzen, nem azt jelenti, h hopp bujjunk agyba,. h ne hagyjon ott egy olyanert akitol egybol megkaphatna. Biztos vonzodsz hozza, biztos kedves es rendes a srac...de ferfi! Mindennek van ideje...ha tartos kapcsolatot akarsz, adj idot a megismerkedesnek, adj idot a setalasoknak, beszelgeteseknek, hogy ha lehet ne csak szexre vaggyon a srac, hanem lassa benned mi az ami szep...sok embert ismerek, aki hamar jarjunk, hamar ismerjuk meg egymast es hamar agyba bujjunk, mert jujj de nagy a szerelem...egy ferfi minel konnyebben kap meg egy not, annal konnyebben meg is unja! Nem azt mondom, h egy evet varj, de a minimum 3 honap kell.Annal izgibb es vagyakozobb lesz a baratod erted,egy kis csabitassal, kihivassal eszreveszi h meg kell dolgozzon erted,es ez egy not erdekesse tesz. Amit az ember nem kaphat meg az a legjobb jutalom;) a te dontesed, en ezt ajanlom:)
2008. márc. 26. 23:31
 6/6 anonim ***** válasza:
2 hónapja ismered, másfél hete (10 napja) jársz vele, és már lefeküdnél? Hát... ennél könnyebb vér már csak hivatásosokban folyik.
2008. máj. 2. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!