Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a nagymellű lányokra buknak a 15-17 éves fiúk?
Figyelt kérdés
Miért nem jó egy 90- es méret, miért kell annak óriásinak lennie, esetleg miért nem gondolnak arra, hogy az még nőhet?Fiúk, lányok válaszoljatok!2011. márc. 20. 14:05
11/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagyunk ilyen "mell függők" mint ahogy gondolod :D Ez szerintem a válaszokból is látszik. Persze, hogy vonzó tud lenni egy-egy formás mell, de ahhoz az is kell, hogy a gazdája jócskán kitegye. Gondolom te is furán éreznéd magad, csupa félig kilátszó péniszű pasi között kellene bóklásznod....
Amúgy meg ezeregy dolog van, amitől szép lehet egy lány. Szerintem a szép arc, tiszta tekintet, és viszonylag formás alak a legfontosabb. A többi részletkérdés.
Megnyugodtál? :)
16/f
12/12 anonim válasza:
hát ezt én is így veszem észre, hogy a legtöbben le*arják, hogy milyen az arcom, ha kicsi a mellem, akkor már senkit se érdeklek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!