Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor nem tudom, mivan? :O Ez csak v. mi hülyítés vagy együtt is vagyunk?
A következő volt,megismertem egy srácot..Nagyon kedves taliztunk meg minden..Nagyon jó velee..(L)!!
És tegnap a barátai elhívtak bulizni,de úgy h ő nem tudhatja meglepetés..És a volt b.nője is jött..Az elején a csaj rá volt kattanva,csak aztán a bulihelyszínre értünk..Aztán a csajnak ott volt a pasija..
Aztán én meg a srác nagyooon-nagyooon elvoltunk táncoltunk mint állat,smárolás ölelés ..:-)
Đe,egészen a végéig..Aztán vége volt a bulinak,kijöttünk h megyünk buszra,kézen fogva mentünk:D ahj..Meg össze bújva voltunk a buszon..
Most akkor szerintetek ez mi??:O Csak egy buliba akarta h ez legyen? vagy "majdnem járás"????? Várom a válaszokat..H mit hogyan csináljak?vagy mii??
Szerintem is meg kell vele beszélned!! azt meg tudhatom h a pasi hány éves?:D csak kíváncsiság
Egyet értek az előző kommentálóval!
18éves a srác..
Kajak vágjak bele?..Mer írtam neki,h tetszett-e neki az este?..
Csak ugye csaj barátjának azt mondta h "majdnem járunk"..
szóval jha..nem tudom most mi van/lessz..
Beszélj vele veszteni nem vesztess semmit!!
Tisztázzátok mi is van köztetek..ki mit akar ..:)
Hát beszéltünk:D..
Nagyon tetszett neki,az este..és azt akarja h menjek..:-) Mert 70% van arra h együtt leszünk,és 30% h jobban megismerjük egymást..Nem akar egyből belevágni h járunk,mert akkor hamar érne véget..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!