Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szereti a romantikát és mi volt evvel kapcsolatban a legjobb élménye?
Egyszer a barátom "csakúgy" vett nekem egy 10 szál vörös rózsából álló csokrot..., meg olyan is volt hogy égő gyertyák között szeretkeztünk...elég romantikus alkat vagyok
15/L...(nem kell lecseszni h fiatal vagyok, köszönöm)
Nekem nem az a romantikus, ami az átlagnak...
A legromantikusabb randim úgy nézett ki, hogy egy játszótér padocskáján ültünk a félhomályban, vagyis ő ült, én pedig az ölébe hajtottam a fejem, és ő simogatott, meg cirógatta a hajam, időnként adott 1-1 csókot, és közben beszélgettünk.
Vagy másik nagyon romantikus élményem az volt, mikor páromnak meglepetést szerveztem, az egész napi program olyan volt, hogy nem tudott előre semmit, és a végén elvittem valahova, ahol sokan voltak körülöttünk, mégis kettesben lehettünk. :)
De egy közös főzés minden álmom. :)
Volt,hogy egy besötétített szobában csak pár gyertya égett, és halk zene szólt.
Feküdtünk az ágyon és összeölelkezve néztük egymást :)
Az nekem elég romantikus volt
16/f
Amikor kiterítettünk egy pokrócot a Balcsi partjára és néztük egész éjszaka a csillagokat. Isteni élmény volt.
-Tündérlány(17)-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!