Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a páromnak? Jobb ha nem tudja? Származhat ebből bajom? 19N
Szerintem nincs semmi baj a kerdezovel, nem tudom miert szoljatok annyian le? Ti tokeletesek vagytok? Itt veritek a nyalatokat b.meg, aztan kitudja milyen myomorekok vagytok... anonimkent konnyu pofazni...idiotak
Kerdezo: Szerintem nyugodtan talalkozz az exeddel, en is sok exemmel joba vagyok, ebbe nincs semmi rossz, hogy segitesz neki es beszelgettek vagy esztek valamit...:)
Kérdező te egy ritka nagy gyökér vagy....
1. Felteszel egy véleménykifejtős oldalon egy kérdést, amire elvileg pro és kontra érkezhetnek válaszok. Az érkezett válaszok kb. 90%-a kontra, de te elengeded a füled mellett. Ha nem érdekel, akkor minek írod ki a kérdést? Ez több, mint szánalmas.
2. Az érkező kritikákra csak nagyképűséggel, nagyzolással, önmagad fényezésével tudsz reagálni. Ez még önmagában is undorító, nem hogy ilyen környezetben.
3. Ezeket leszámítva is elég nagyképűnek tűnsz. Ráadásul indokolatlanul. A többiekkel szemben viszont lenéző, megvető vagy. Mindezek alapján eddig emberileg egy jó nagy nulla vagy.
4. Ha tudod, h a párod utálja az exedet, akkor tényleg nagyon szeretheted a párod, ha még az egyik "ellenségével" is találkozol, sőt mi több, jópofizol is vele. Ennyit a szeretetről, elfogadásról, a másik ember megértéséről.
5. Nem elég, hogy találkozni akarsz vele, még akkor titokban is, a párod tudta nélkül. Megint egy pont az őszinteségnek, ugye.
6. Természetesen fordított esetben te viszont nagyon fel lennél háborodva. De rád azért ne háborodjanak föl.
Remélem érzed, hogy miért is vagy egy nyomorék.
10:20
Ő egy normális válaszoló. NEM azért mert engem bevéd!! Azért mert röviden és tömören elmondja, hogy ő szerinte rendben van ha elkísérem avagy sem.
"Kerdezo: ne is torodj veluk, szanalmas, hogy ugy probalnak megitelni, hogy nem is ismernek... es meg ok hiszik magukat huuuu de okosnak...xD az emebri hulyeseg hatartalan...gratulalok magatokhoz (:"
Nem tudom egyeseknek miért jó, ha eljátszák a szegény árva lánykát megértő és megvédő grál-lovag szerepét.
Elég nevetséges vagy a szerepedben.
7. Nem is csoporttársról vagy rokonról van szó, hanem ex pasiról, azaz nem csodálom ha ilyen viselkedéseddel kivágott téged a rákba. :) Jól tette :)
...és ha egy srác csoporttársamat kísérem el valahova? Elvileg vele egy közegben kellene mozognom ahhoz, hogy a csoporttársam legyen. Ő fiú lenne, szingli és vonzódna hozzám az szerinted jobb mintha egy olyan embert kísérek el akit úgy ismerem mint a rossz pénzt és nyilvánvalóan tudom milyen vele kapcsolatban élni és nem vágyom vissza? Na tessék ítélkezni. shitkavaró Qrva vagyok írd csak meg. Kár, hogy hű vagyok, normális nő és a társaságomat általában élvezik. Abszolút gáz vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!