Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a páromnak? Jobb ha nem tudja? Származhat ebből bajom? 19N
hát nem azzal, mivel nem az interneten ismerkedtünk meg :DD
nálam sokkal szebb lányokat ismer, még is én kellek.
érdekes szerintem!. :D
Egy idős, bölcs ember mondotta volt: Tüzet oltani a moslék is jó.
(Nem, ez nem helytelen mondatszerkesztés, hanem passzív mód. Kb. ötödik osztályban tanítják.)
:)) nagyon kedves és intelligens ember lehetsz. bizonyára jelenleg is valamely egyetemen folytatod pályafutásod megalapozását.
ezt a tiszteletlen általad idézett mondatot nem veszem fel. 4 évig nem lehet moslékkal oltani a tüzet ;))
illetve az idézet rendben van de nem a megfelelő helyen.
javaslom vegyél le a könyvespolcról egy számodra érdekes könyvet és láss hozzá a kiolvasásának.
Igen, kedves és intelligens ember vagyok, aki egyetemista. Nem büfé-szakra járok, és még olvasni is szoktam (és tudok is).
Az önértékelésemmel sincs semmi baj, nem úgy mint a tiéddel.
És minden (!)mondatot NAGY betűvel kezdünk.
"Nem büfé-szakra járok, és még olvasni is szoktam (és tudok is). "
Miért nézed le a büféseket? Minden ember egy külön élettörténetet hord magával. Lehet, hogy egyszerűen buta de az is lehet, hogy egy értelmes embert nézel le azért mert a két kezével dolgozik. Van akinek, tudod nem adatik meg önhibáján kívül az egyetem! A párom egy cirka érettségivel dolgozik. Miért?? Mert a szülei pár éve elváltak az édesanyja pedig nem tudja egyedül fizetni a hiteleket, a rezsit és a maradékból képtelen finomat főzni. ...és milyen emberről beszélek? Egy lelkiismeretes ember aki el ment inkább gályázni, hogy segítsen az édesanyjának! Havi 80-100 ezret le tesz az asztalra és még így is egy hajszál választja el őket a főzeléktől! Na ez kérlek többet ér mint egy diploma. Lelkiismeretes és felelősségteljes. Emberileg doktorált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!