Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az jelent valamit hogyha meglatjuk egymast rogton szemezni kezdunk?

Figyelt kérdés
2009. febr. 22. 19:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Jó ez így is, persze, beszélgessetek, sétáljatok vagy valami. Aztán ha a fiú ilyen tutyimutyi, nem lép, akkor véletlenül ártatlan szemekkel kérdezz rá, hogy nem akarna-e esetleg valamikor felhívni vagy írni Neked. Ha nem veszi így sem a lapot, akkor hagyd szerintem...

(...és írj egy emailt nekem ;-))

2009. febr. 27. 12:47
 12/14 A kérdező kommentje:
Hat minden esetre joh tanacs megfogadom csak valahogy jojon ossze h setalgassunk meg ijenek es nyugi nm tutyi mutyi sot nagyon magabiztos humoros es persze az en izlesemnek majdnem tokeletes (mert ojant ugyse kapnek aki teljesen nekem megfelelo lenne)
2009. febr. 27. 13:59
 13/14 anonim ***** válasza:
aztán számolj ám be a fejleményekről :)
2009. febr. 28. 22:44
 14/14 A kérdező kommentje:
Nah sokat nem kell beszeljek mert a hetvegen nem talalkoztunk pedig tudtam h hol fog bulizni de en a baratnoimmel mentem bulizni es nem talakoztunk jahhhhhhh mar ojan reg nm lattam de ha nm csak ugy futtaban talalkozunk akor majd valahogy elintezem h legyen fojtatasa......szoritsatok nekem
2009. márc. 2. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!