Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg, hogy még nem akarom a szexet? Nem szeret?
Fél éve járok a barátommal. Úgy érzem, szerelmesek vagyunk egymásba. Azt terveztem, hogy kb 3 hónap múlva elmegyek nődokihoz, és együtt elveszítjük a szüzességünket. Még csak pettingelünk, de azt már régóta. Ezt majdnem minden találkozásunknál csináljuk (kb kétnaponta). A barátom tudja, és már régebben meg is beszéltük, h 9 hónap járás után fogunk lefeküdni először, és azt mondta nem gond. Most viszont kezd beleőrülni, h már mennyire vágyik rá, és nem tudja megérteni, hogy én még nem szeretném. Talán azért, mert csak kétnaponta elégítem ki, és nem elég neki? Mondtam neki, hogy "verje ki" otthon magának, mert attól lehethogy nem kívánná már ennyire, hogy agresszív tőle, de azt mondja, h a járásunk óta nem verte ki, és nem is fogja. Vajon miért nem tudja elfogadni, hogy még nem akarom? Persze megvárja, mert szeret (biztos vagyok benne), csak sokszor rájön a szomorúság,bár próbálja leplezni,de nem megy neki,és nagyon rossz, sokszor bőgünk mostanában e miatt.
18/L (barátom 19/F)
Inkább én bőgök ezen. Ti bőgtök, mert egyikőtök sem akar szexelni, de tulajdonképpen mindkettőtök akarja? Előre megbeszélitek a 9 hónapot? :DDD És ez lenne a kapcsolat? :D
Biztos én vagyok hülye, amikor bízom az érzéseimben és élvezem a kapcsolat magától futását, ahelyett,hogy mindent elterveznék.
Szerintem meg nem sokáig fogtok együtt járni.
Hát ezen én is kiakadtam, hogy ilyen szinten megtervezett " kapcsolatban" éltek...
Semmi érzelem, semmi vágy, semmi tűz csak éldegéltek egymás mellett és egy társadalmi norma szerint majd egyszer szeretkeztek...
Szerintem te egy álomvilágban élsz. Sajnálom a barátodat, de majd egyszer benő a feje lágya, hogy az ilyen lányokkal szóba se szabad állni.
ja és ne számíts hosszú kapcsolatra vele. Max 2-3 év és ráun erre a "minden előre megtervezünk és csináld magadnak" dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!