Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kellene csinalnom, hogy osszejojjon?

Figyelt kérdés

Eloszor is elnezest szeretnek kerni az ekezetek hianya miatt, es tudom sok ilyen kerdes van ezen az oldalon, de egy "kicsit" osszetettebb a problemam. :/ Tehat a problemam: Nagyon tetszik a suliban egy csaj, es azt hiszem most mar belezugtam teljesen. Ejjel felkelek, azonnal ra gondolok, szoval kisse hulye vagyok mar. Na, de ez annyira nem fontos. A problema ott kezdodik, hogy szeretnek vele megismerkedni, de ebben hatraltat az, hogy nem nagyon ismerjuk egymast (jo, ha eddig 2-3 szot valtottunk), es mivel elegge szeles, ezert meg a folyoson se tudom leszolitani, mert mindig rohan valahova. Mar gondoltam ra, hogy "elgancsolom", de az annyira nem lenne szep :DDD Gondoltam ra, hogy megprobalom valahova elhivni, de ez meg azert gaz, mert en egy heten csak 3-4 alkalommal vagyok ott a suliban, akkor is csak nehany orara es a kornyeken nincs is semmi olyan hely, ahova beulhetnenk. Szoval most mar minden remenyem elvesztettem, mert egyszeruen semmi nem akar osszejonni. Szerintetek mit kellene tennem? Ha valahogy sikerul leszolitanom mit kerdezzek tole? Fura, mert nem ismerjuk ugye egymast. :D Egyebkent probaltam fele azt sugallni, hogy bejon, de vagy nem veszi az adast vagy nem tudom....

koszi mindenkinek! (19/F), a lany: 16

2011. márc. 18. 19:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak szólítsd le, ahogy sikerül, onnantól úgyis a külsődön múlik minden!
2011. márc. 18. 19:06
 2/4 A kérdező kommentje:

Az jo.. :D Mert, ha a kulsomet nezzuk, akkor inkabb no komment :D:D

Egyebkent megprobalom majd leszolitani, ha eppen nem futoversenyt rendez a folyoson .... :D

2011. márc. 18. 19:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Ja, kihagytam meg egy "aprocska" problemat: Amikor vegre mar lenne egy kis eselyem leszolitani es beszelni vele, akkor meg mindig a baratnoivel log... -.-' hat elkuldeni oket azert nem fogom ... :D
2011. márc. 18. 19:44
 4/4 anonim válasza:
Tudom kicsit modern, Facebook -> Bökés, Lány -Mi az? Csinosnak tartalak ha gondolod vegyél fel msnen én örülnék neki xyxy@hotmail.com... Várlak :)
2011. márc. 19. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!