Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám elfelejteni?

Figyelt kérdés
már 3 honapja szakitotunk és nagyon hiányzzik nekem és szeretem. nemtudok oda figyelni az órán étvágyam sincs meg semmihez semmi kedvem,mert mindig csak rá tudok gondolni 15/L
2009. febr. 22. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Tudom, könnyű ilyet mondani kívülállóként, de hidd el, az idő mindent megold és szép lassan emlékké szelídülnek a ma még heves érzelmek. Ha közben jönne egy új szerelem az segít feledni a régit. Tudod, kutyaharapást szőrivel.
2009. febr. 22. 18:03
 2/5 anonim ***** válasza:
sajnos tudom milyen, cask nekem 4hóbnap telt el... csak az idő...
2009. febr. 22. 18:18
 3/5 anonim ***** válasza:

nekem jo felevbe telt addig amig elhataroztam magam h nah kessz mar unom a sozmorkodast...legy optimista s meglatod minden jo lessz..

s keress minnel hamarabb egy sracot akivel sizvesen jarnal..az lekoti a figyelmed..s eszre sem veszed s minden konyebb lessz:)

2009. febr. 22. 18:26
 4/5 anonim ***** válasza:
szia. én is ebben a helyzetben vagyok,annyi különbséggel,hogy mi tegnap szakitottunk.Vagy is a párom velem.Nehéz bármit mondani,mert teljesen tudom mit érzel.Fel a fejjel,és kitartás.
2009. febr. 22. 19:19
 5/5 A kérdező kommentje:
hát mi se megegyezés alapján szakitottunk hanem karácsonykor dobot és ezzel ő lezárta a dolgot.:(
2009. febr. 22. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!