Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szívemre hallgassak, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szívemre hallgassak, vagy az eszemre?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm, aki több már, mint egy ismerős, elhívott egy programra. Viszont akkor angoltanárhoz kellene mennem. A barátomnak pedig megígértem, hogy elmegyek és legszívesebben lemondanám az órát, mert egy ide vagy oda...ebben az esetben inkább a szívem, mint az eszem. Szerintetek?
2011. márc. 18. 16:21
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
a barátomhoz Oo
2011. márc. 18. 16:53
 12/18 anonim ***** válasza:
Akkor jó szórakozást! :)
2011. márc. 18. 16:59
 13/18 anonim ***** válasza:
Barátodhoz! Nehogy már egy hülye angolóra miatt kihagyj egy ilyen lehetőséget:) Tanulni ott van még 51000 másik alkalom, fiatal vagy, ÉLJ, ne legyél elzárkózott stréber. Én magam is hagytam ilyen módon ki tanulós dolgokat, most mégis egyetemre járok, angolom perfekt. Ez nem is kérdés, menj és "randizz". :)
2011. márc. 18. 17:05
 14/18 anonim ***** válasza:
Nos ha a pasid igazán szeret akkor meg fogja érteni h ha angol órára kell h menj...
2011. márc. 18. 17:05
 15/18 anonim ***** válasza:
ne zavarjátok már össze, végre elhatározta magát!
2011. márc. 18. 17:06
 16/18 A kérdező kommentje:
hiiih : )
2011. márc. 18. 17:56
 17/18 anonim ***** válasza:
mindkettőre egyszerre , mert ha csak az egyikre hallgatsz abból jól nem jössz ki , semelyik esetben sem!:-)
2011. márc. 18. 18:05
 18/18 anonim ***** válasza:

Micsoda súlyós dolog :S.

Hány éves is vagy? :)

2011. márc. 18. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!