Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves lány vagyok. Nagyon szeretnék egy komoly kapcsolatot. Megbízható, értelmes fiúkat hol találni manapság?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy tanfolyamot végzek és mellette dolgozom. Jövőre a corvinuson szeretnék továbbtanulni. Szeretek olvasni, utazni, kirándulni. Nem vagyok az a bulizós típus. Gondolom ez a magyarázata, hogy nem talál rám senki. Mégis annyira vágyom egy igazi kapcsolatra. Segítsetek!2011. márc. 17. 23:18
21/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Egyetértek veletek, de ez sajnos nem visz közelebb a megoldáshoz:)
2011. márc. 18. 15:34
22/25 anonim válasza:
Itt vagyok :D És én se vagyok bulizós.
18/f
23/25 anonim válasza:
Szerintem csináld azt amit szeretsz utazz,kirándulj stb... akár suliban rádtalálhat az igazi....Kül találsz ilyen pasit mindenhol....én sem szeretek bulizni inkább kirándulni meg utazni. Én is 20 vaok s nekem is jo lenne egy kapcsi, egy társ...
24/25 anonim válasza:
"Én is 20 vaok s nekem is jo lenne egy kapcsi, egy társ..."
Azért szerintem a kérdező és közted van némi különbség. xD
25/25 anonim válasza:
hát igen a gyerekesen irás...ez fail volt h kiemelted:D
én belefáradtam már 14éves koromban de inkább 15éves koromban a keresésbe..és milyen érdekes: utána talált meg egnem az akit szeretek(bár ő nem engem) már majdnem egy éve
ugyanaz az f16 aki a 1. végén és a 2.oldal elején irt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!