Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 20 éves lány vagyok. Nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves lány vagyok. Nagyon szeretnék egy komoly kapcsolatot. Megbízható, értelmes fiúkat hol találni manapság?

Figyelt kérdés
Jelenleg egy tanfolyamot végzek és mellette dolgozom. Jövőre a corvinuson szeretnék továbbtanulni. Szeretek olvasni, utazni, kirándulni. Nem vagyok az a bulizós típus. Gondolom ez a magyarázata, hogy nem talál rám senki. Mégis annyira vágyom egy igazi kapcsolatra. Segítsetek!
2011. márc. 17. 23:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

az gáz ha tudatja mindenkivel hogy szabad és kell neki egy ilyen társ: mert akkor midnekinek ő kel mert könnyen megszerezhető: én sosem találtam vonzónak az iylen lányokat: nekem mindig az elérhetetlen elfoglaltabb tipus jön be: hűségesebbek első látásra: és a többire is: egyedül is képesek élni stb.

(ugyanez F/16)

2011. márc. 17. 23:45
 12/25 anonim ***** válasza:
Én azzal nem értek egyet, hogy egy lánynak elérhetetlennek kell lennie. Ha semmi érdeklődést nem mutat irántam minden próbálkozásom ellenére, egy idő után azt gondolom biztosan nem érdeklem. Szóval valami visszajelzés azért kell. Olyannal meg sose kezdenék, akinek van barátja, szóval az, hogy szabad nálam inkább előny, mint hátrány.
2011. márc. 17. 23:49
 13/25 anonim ***** válasza:
ezt az elérhetetlent úgy értem hogy nehezen lehet közelférkőzn ihozzá mert nagoyn óvatos: ugy általánosan elérhetetlen; megfontolt, előrelátó: ÓVATOS; több év is kell mire a bizalmába fogad; nem pedig olyan h bulivan: egymás mellett hánytok: neki fáj; megöleled és öszejöttetek
2011. márc. 18. 00:02
 14/25 anonim ***** válasza:
irom ismét amit félreértettél: ennek a z elérhetetlenségnek ninc köze ahhoz hogy szabad vagy kapcsoaltban van: én sem kezdenék sosem olyannal akinek van párja...kerülöm a konfliktusokat ha tudom: természetesen egyedülálló elérhetetlen lányok: akik egyedül is elélnek: és nem sirnak hogy nincs senkijük
2011. márc. 18. 00:04
 15/25 anonim ***** válasza:
Ja, ilyen szempontból igen, ha nem az a fajta, aki olyan könnyen odaadja magát bárkinek az mindneképpen jó. Nekem legalábbis a visszafogottabbak jönnek be.
2011. márc. 18. 00:05
 16/25 anonim ***** válasza:
Ha még szép is vagy mellé, akkor gondolkozz el azon, hogy inkább a PTE-n tanulsz tovább. Én itt várlak!
2011. márc. 18. 00:10
 17/25 anonim ***** válasza:
najah, ha én is pesti lennék hahahaha
2011. márc. 18. 01:05
 18/25 anonim ***** válasza:
Túl szép hogy igaz legyen amit leírtál:)
2011. márc. 18. 05:35
 19/25 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok. Írj privátot, aztán beszélgetünk. 23f
2011. márc. 18. 07:51
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem kell keresni, jon az magatol...) En is igy voltam egy eve kerestem egy sracot aki szeressen, legyen oszinte, es megbizhato. Aztan mikor mar nem kerestem, megjelent o vagyis mar ott volt csak nem vettem eszre elobb:)
2011. márc. 18. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!