Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Folyton azon jár az eszem, hogy megcsalnám a férjem!
Előre leszögezem! Nem akarom megtenni!
Három éve vagyunk házasok, van egy 7 hós babánk, 28 évesek vagyunk. Eddig szép és jó.
Viták alig vannak, Kívülről-belülről tökéletes a kapcsolat. De van egy kivétel. A szex.
Fél éve nem tudok elélvezni. Régebben nem volt gond, még a lányunk születése után is. De egyre jobban ritkulnak az együttlétek, próbálok újjítani, mert már nagyon unalmas (90% lovagló 9% misszionáius 1% egyéb), de ő nem akar. Szerinte még ráérünk.
De már alig izgulok fel. Tudom, hogy csak gyorsan letudja, és ennyi. Ez a gondolat eléggé odatesz az egész szexnek ami alig 10 perc.
Bunkó válaszolókat kérem, hogy válaszadás helyett most hagyják el a kérdést!
Lehet, hogy kapom majd a fejmosasokat, de azert megprobalom leirni, hogy nalunk hogyan volt. A felallas ugyanez, csak nalunk az asszony nem akart kufircolni. (En vagyok a ferj.)
En egy darabig udvarolgattam, virag meg mosogatas, meg stb... De ez csak olaj volt a tuzre. Aztan elkezdtem fenyegetni, hogy elmegyek egy oromlanyhoz. Ez is ment vagy fel evig. A valaszok ilyesmik voltak, hogy "Menj! Meg fizetem is."
Egyszer kinnt voltam kulfoldon uzleti uton, aztan elmentem egy oromlanyhoz. Megtettem. Nem volt eppenseggel jo. De valamit tennem kellett. Untam az otthoni helyzetet. Elore megfontolt szandekkal tettem.
Pentek ejjel hazaertem es vasarnap elmeseltem. Amiert elmeseltem, az az volt, hogy alpjaiban veve egesz mukodokepes LENNE a kapcsolatunk. De ettol a szex dologtol en mar falra masztam. Es ot is be akartam vonni a megoldasba mielott esetleg eldurvulna a helyzet. O teljesen kibukott, persze sirt es hirtelen en lettem ujra a szerelme. Szerintem egyszeruen tudatara ebredt, hogy ez nem eppen "raerunk majd valtoztatni" problema. Utana egy darabig extra modon ment minden. Aztan idovel termeszetesen ujra ellaposodott. De legalabb elturheto szintre kerult. Ez mar 5 eve volt. Azota megyegetnek a dolgok es nezve kornyezo hazassagokat a mienk egeszen turheto.
36F
Nálunk hasonló helyzet volt, csak fordítva. Vagyis félig. Eljutottunk odáig, hogy egy hónapban 2-3 alkalommal volt szex. De már egy-két éve csak én kezdeményeztem. Ha nem látom, hogy a párom kívánná, akkor én sem akarom annyira. Beszéltünk. A szex rendszeresebb és jobb lett, de nem volt őszinte. Belefáradtam, hogy korábban mindig nekem kellett kezdeményeznem, nem voltam olyan aktív, mint korábban.
De a gondok mélyebbről fakadtak. Nem szerettem már a feleségemet. Nem értette meg, hogy fontos a jó szex, de máson is változtatnia kellene.
Aztán lehet, hogy féltékennyé akart tenni... Elkezdett megismerkedni egy sráccal. Tagadta, de 10 éve ismerem. Azt mondtam, legyetek boldogok, nekünk együtt már nem fog menni, váljunk el.
A folytatás már lényegtelen, csak arra akartam rámutatni, hogy öngólt lehet lőni a féltékennyé tevéssel.
Nagyon szép kedves utolsó. Nem akarok vad, feminista dumát belőni. De szerintem havi kettőt megérdemelnék.
Amúgy mi lett a kapcsolatoddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!