Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Folyton azon jár az eszem, hogy megcsalnám a férjem!
Előre leszögezem! Nem akarom megtenni!
Három éve vagyunk házasok, van egy 7 hós babánk, 28 évesek vagyunk. Eddig szép és jó.
Viták alig vannak, Kívülről-belülről tökéletes a kapcsolat. De van egy kivétel. A szex.
Fél éve nem tudok elélvezni. Régebben nem volt gond, még a lányunk születése után is. De egyre jobban ritkulnak az együttlétek, próbálok újjítani, mert már nagyon unalmas (90% lovagló 9% misszionáius 1% egyéb), de ő nem akar. Szerinte még ráérünk.
De már alig izgulok fel. Tudom, hogy csak gyorsan letudja, és ennyi. Ez a gondolat eléggé odatesz az egész szexnek ami alig 10 perc.
Bunkó válaszolókat kérem, hogy válaszadás helyett most hagyják el a kérdést!
Heti egy? Grat! Hogy érted el? Mi mióta nem kezdeményezek (pontosan 15 napja 13 órája és kb 20 perce) nem szexeltünk. Bébidollban alszom. Reggel előbb kelek, lezuhanyzom, megfésülködöm, sminkelek, hogy üdén lásson reggel. SEMMI!
Úgy érzem mintha a szexuális életünket egy defibrillátorral ütném ki folyton, hogy nehogy meghaljon. Én. Egyedül.
Szeretem. De ez így pocsék.
Amúgy én is elfáradok. A derekam pocsék állapotban van szülés óta, szóval eléggé gyakori, hogy a lovagló póz fáj.
A heti egy szex úgy van meg, hogy rászólok. Vagy szexelünk, vagy megerőszakolom :) Természetesen nincs szó erőszakról, nem gondolom komolyan (ő is tudja), de ebből már érzi a dolog súlyát, és egy kicsit hajlandóbb rá. Nem a legjobb megoldás, de még működik. Tetszik neki hogy kívánom, de ettől több kedve nem lesz hozzá.
Korábban volt, hogy én sem kezdeményeztem, kb. 3 hét után mondta, hogy most már jó lenne...
Tetszik az autós hasonlat. Én is hasonlóan érzem magam. Büszke magára miattam, úgy érzi hogy sokkal jobban nézek ki a barátnői férjeinél. Azt persze nem viselné el, ha mással szexelnék...
9.25
Bocs, hogy ezt mondom, de lehet,. hogy egy félrelépés még határozottan jót is tenne a kapcsolatotoknak. Sok nő olyankor döbben rá, hogy bizony ő sem pótolhatatlan és igenis egy értékes férfi a férje, magyarán felpaprikázod őt, plussz még jól is érzed magadat! :))
Kedves kérdező! A férjed egy önző dög és ezt férfiként mondom. Ha egy férfi egészséges, akkor nehogymár ne akarjon többet szexelni! Viszont talán a büszkeségére építhetnél. Nem kell feltétlenül megcsalnod, inkább elhinthetnéd a levegőben, hogy alakul valami és ha nem vigyáz, akkor könnyen befurakodhat közétek egy harmadik. Cisnos és vonzó nő vagy és ki vagy éhezve, nem csoda, ha előbb-utóbb felfigyel rád egy férfi! :DD
Te pedig már nem panaszkodsz neki, hanem rövidesen várhatóan a tettek mezejére lépsz! Ezt egy igazi férfi pedig nem hagyhatja válasz nélkül, vagyis csak összekapja már magát! :))
Tudom egyébként, hogy alattomos módszer, ,de amikor már a szép szó nem használ, akkor jönnek a durvább eszközök! :))
10:02
Nevelési céllal nem akarok félre lépni. Azzal viszont egyet értek, hogy az ijesztgetésnek van hatása. Például mindig elmesélem, ha egy csaj valamilyen formában kezdeményez nálam. Van hatása, nem csak szexuális téren. Hirtelen mindig össze tudja kapni magát, egy időre szünetel a mániákus önsajnálat.
Hát lehet hogy az ijesztgetést kellene egy kicsit tovább fejleszteni :S
Az említett időpont óta olyan rejtélyes vagyok, hogy na! Még ha anyám is hív, akkor is kimenyek a szobából. Barátnővel bőszen smsezgetek, utánna törlöm, csináltam vagy 6 e-mail címet.
Sőt az említett barátnő párszor (előre megfontolt szándékkal) késő este hív, és én akkor is azt füllentem, hogy anyám volt.
Tök jó, hogy így bízik bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!