Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, férfiak! Miért vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Miért vagytok ilyenek?!

Figyelt kérdés

Oké, hogy a nagy szerelmed egy szívtelen dög, félrekefél, elhagy és ezért ki vagy. De utána miért is leszel az összes szembe jövő lánnyal egy köcsög bunkó?!

Miért van az, hogy kezdeményezel, kimutatod, hogy tetszik neked a lány. A lány is érdeklődik, sőt... Eddig a srác erőltette a beszélgetéseket, most már a lány. A srác már nem érdeklődik annyira, a lány pedig érdeklődne, de érzi, hogy már nincs értelme. Miért van ez? Csak addig érdekes egy lány, amíg közömbös?

2011. márc. 17. 20:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Engem is bántottak meg, elég sokszor és párszor elég meredek módon. Egyszer rám is rámjött, hogy mit érdekel engem mások érzései, kihasználom azt, aki jól esik. 2 remek embert bántottam meg 1 nyár alatt, amikor rájöttem, hogy ez egy hülyeség. Azóta is kaptam néhány pofont, a legsúlyosabbat is azóta kaptam, mégse jut már ilyesmi eszembe. Azért mert más eltaszít magától erkölcstelenség/kicsinyesség vagy bármi más miatt, mért taszítsam el magam én is másoktól? Mért akadályozzam meg 100%ig azt, hogy boldog lehessek? És mért bántsak meg olyanokat, akik nem szolgáltak rá?

De persze kinek mi. Én nem tudnék tükörbe nézni, ha ilyen kihasználós életmódot élnék.

2011. márc. 17. 21:13
 12/13 anonim ***** válasza:
nehéz lenne megmondani! de nekem az a véleményem, hogy minden akciót reakció követ. saját eset: amikor legutoljára igazán megbántott egy lány, azután kb. 1,5 évig utáltam az összeset és rohadtul kimérten, mint a tárgyakat úgy kezeltem őket.
2011. márc. 17. 22:12
 13/13 anonim ***** válasza:
vannak olyan férfiak, akik ilyenek, de vannak, akik nagyon is tudnak kedvesek lenni. Bár kevés van, de az emberi faj általában általánosít. Ha Kis Julcsit láttad a kocsmában cigizni meg ilyenek, akkor azt mondod, milyen rossz család az a Kis család. Nőből is annyi undorító van. És én így mondom ezt lányként. Vannak osztálytársaim, akik annyira.. fúj! K*rvák. bár ez talán még szép szó... Szóval nőből is van jó, rossz, férfiból is jó, rossz, és le kéne szoknunk az általánosításról. :)
2011. ápr. 10. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!